Dags att anmäla sig till Haverdalslägret 20-22/4

Ett av de säkraste vårtecknen är juniorlägret på Haverdals GK. För 20:e gången startar vi säsongen med ett läger på Haverdals GK strax norr om Halmstad. Med en kort resa och utmärkta träningsmöjligheter blir det ett effektivt läger. Banan är snäll och passar alla kategorier, särskilt tidigt på våren innan ruffarna har växt upp.

Vi reser ner på fredag morgon och kommer tillbaka sent på söndag kväll. Vi bor gemensamt i vandrarhem på Tylöbäck. Det blir tre intensiva dagar med spel och mycket träning med våra pros. För att kunna följa med behöver du ta helst ledigt från skolan på fredagen alternativt få skjuts av föräldrar ner efter skolan på fredag eftermiddag.
I resan ingår följande: Resa, boende 2 nätter, 3 greenfee, fria bollar på rangen samt organiserad träning. All mat ingår och serveras på golfklubben. Vi vänder oss i första hand till dig som har hcp –36 eller bättre och har fyllt 12 år, men vi gör gärna undantag om det finns plats. Vi tycker att lägret är en bra möjlighet att starta säsongen och klubben subventionerar därför lägerkostnaden något. Vi behöver också hjälp av föräldrar, helst en förälder per 4-5 golfungdomar, som har möjlighet att köra. Kostnaden för förälder som transporterar juniorer är ytterligare något subventionerad (1 600 kr) men ingen milersättning utgår. Anmäl intresse så kontaktar vi er, då vi planerat transporten.

Bindande anmälan skickas till Patrik Skoog via formuläret nedan senast den 1/4. Faktura på lägerkostnaden skickas från Partille GK efter lägret. Mer information kommer per e-post.

PS. Vi har lite olika tävlingar under lägret och behöver sponsorer till våra prisbord. Kontakta oss om du har möjlighet att teckna ett sponsorpaket eller kan skänka lite priser! DS

Lägeravgift 2.300:- per junior

Anmälan sker via formulär på hemsidan, klicka här!