Gäster

Hjärtligt välkommen som gäst till Partille GK för att spela golf, träna eller ta lektioner, handla i shopen eller äta och dricka i restaurangen. Vi skall göra allt för att ditt besök skall bli lyckat. Banan är öppen för gästspel alla dagar.

Lediga starttider hittar du på sidan Aktuellt bokningsläge.

Greenfee 2017

Ordinarie greenfee vardagar: Senior 500kr Junior 250kr

Ordinarie greenfee lördag, söndag och helgdag: Senior 600kr Junior 300kr

Gryningsrabatt före 08:00: 200kr på ordinarie greenfee (går ej att kombineras med andra rabatter)

Skymningsrabatt efter 18:00: 200kr på ordinarie greenfee (går ej att kombineras med andra rabatter)

Greenfee gäller för heldag. En andra runda kan bokas i mån av plats efter att den första avslutats.

Greenfee 9 hål vardagar: Senior 250kr Junior 125kr.

Greenfee 9 hål lördag, söndag och helgdag: Senior 300kr Junior 150kr

9 håls greenfee gäller alla dagar efter kl. 16.00. Under perioden maj till juli är 9 håls greenfee ej bokningsbart, utan gäller endast lediga tider på plats. Inga rabatter gäller på 9håls greenfee.

Om påbörjad rond avbryts pga. dåligt väder återbetalas inte erlagd avgift.
Den som spelar på banan utan att ha erlagt spelavgift debiteras dubbel ordinarie greenfee.

Det går inte att kombinera flera olika rabatter.

Följande erbjudanden och samarbeten finns

Samarbeten med andra golfklubbar se länk i menyn till vänster.

Det går inte att kombinera flera olika rabatter.

Open Fairways Medlemmar i Open fairways får 25% rabatt på ordinarie greenfee vid spel måndag till fredag. Gäller alla i bollen och ska anges vid bokning.

BRA Flyg Medlemmar i BRA Flyg Golf Club får 100 kr rabatt på ordinarie greenefee och 1 pollett till rangen. Medlemskort skall visas upp vid betalning av greenfee.

Golfhäftet Innehavare av golfhäftet erhåller 50% rabatt på ordinarie greenfee vid spel helgfri måndag till fredag. Gäller vid ett speltillfälle.

Introduktionskort utfärdade av GGF eller SGF gäller enligt villkoren för respektive kort.

MoreGolf 50% på ordinarie greenfee för innehavare av MoreGolf värdehäfte, resterande belopp ska betalas med MoreGolf MasterCard. Gäller vid ett tillfälle, helgfri måndag-fredag.

För innehavare av PGA, GAF och SGA medlemskort gäller fritt spel efter godkännande från motsvarande kollega på Partille GK.