God Jul

Partille Golfklubb ber att få önska alla medlemmar, sponsorer, partners och gäster en riktigt God Jul.

Reception och kansli tar det lite lugnare under Jul och Nyårshelgerna och öppnar igen den 9/1. Fram till dess når ni oss vid brådskande ärenden på mail info@partillegk.se

Restaurangen har öppet tom. den 22/12 och tar sedan också lite ledigt. 8e januari är de tillbaka och serverar dagens lunch alla vardagar.

Shopen och vår tränare Rickard Thörnqvist har också julledigt men vill ni boka lektioner eller köpa något i shopen så ringer ni honom på 0708-584199 eller mailar på pro@partillegk.se

Banan är öppen med vintergreener och teematta, absolut förbjudet att beträda ordinarie greener och tees. Driving rangen är öppen som vanligt.