Dela upp din faktura med autogiro

Vår målsättning är att det skall vara enkelt att vara medlem i Partille Golfklubb. Därför erbjuder vi möjligheten att dela upp och betala årsavgiften via autogiro.

Du kan välja att dela upp din faktura på 6, 9 eller 12 månadsvisa betalningar. En administrativ avgift på 29kr tillkommer för varje betalning.

Exempel: En fullvärdig senior som har årsavgift 6300kr och städavgift 400kr, totalt 6700kr, betalar 588kr/månad vid 12 betalningar, 774kr/månad vid 9 betalningar och 1146kr/månad vid 6 betalningar.

För att dela upp fakturan och betala via autogiro:
• Skriv ut blanketten som finns på hemsidan via information/medlemskap/autogiro. Du kan också hämta blanketten i receptionen.
• Säkerställ att du har fyllt i alla uppgifter på blanketten. Kom ihåg att fylla i kundnummer/Golf-ID, vilken faktura du vill dela upp via autogiro och på hur många månader du vill dela upp din betalning.
• Skriv under och posta eller lämna till receptionen. Tyvärr godkänner inte bankerna blanketter via fax eller e-post.
• När ditt medgivande godkänts av Bankgirot görs den första dragningen från ditt konto i slutet av månaden.
• Om du har delat upp årsavgiften med autogiro tidigare, och inte annulerat ditt medgivande, räcker det om du skickar ett mail till klubbchef@partillegk.se och talar om vilken faktura som skall delas upp och på hur många dragningar.

Nyhet! Från och med våren 2016 tar vi också emot sk. E-medgivanden som du ordnar genom din internetbank. Du behöver då bara skicka ett mail til oss där du talar om att du vill dela upp din faktura och på hur många månader den skall betalas.

Om du väljer att avbryta autogirot eller om det upphör av annan orsak är du skyldig att omgående betala resterande del av årsavgiften.

Har du frågor kring autogirot kontaktar du Patrik Skoog på telefon 031-98 70 43.