Golfhäftet

Partille Golfklubb fortsätter sitt samarbete med Golfhäftet. Det innebär att innehavare av Golfhäftet kan spela för halv greenfee vid ett tillfälle hos oss. Rabatten kommer att gälla på vardagar.

Vi säljer Golfhäftet i receptionen. Häftet ger dig möjligheten att spela över 800 golfbanor i 10 olika länder till halv greenfee vid ett tillfälle per bana. För 2017 kvarstår priset 495:-, vilket betyder att du redan efter 2-3 rundor sparar pengar med Golfhäftet. Genom att köpa häftet av golfklubben stödjer du också klubbens verksamhet.

I vår överenskommelse ingår också att Golfhäftet står för prisbordet på en av klubbens tävling, Golfhäftet Trophy.

Spela några av Nordens bästa banor till halv greenfee i sommar - köp Golfhäftet 2017 - och gör det hos oss så stöder du klubbens verksamhet.

Länk till Golfhäftets hemsida