Tidbokning

Bokning av starttider görs via receptionen på telefon 031-987004, i terminal i klubbhuset eller via Min Golf.

Bokningen är helt fri, med begränsningen att varje spelare kan ha max fyra samtidiga bokningar varav två på helg, lottade tävlingar räknas inte in i detta. En starttid varannan timme, mellan 08:50-16:50, är spontan-tid som bara kan bokas samma dag, på plats i klubbhuset eller per telefon.

Samtliga spelare skall ankomstregistrera sig i terminal eller reception senast 15 minuter före start. Efter receptionens stängning visar skärmarna i klubbhuset aktuell startlista, lediga tider kan då bokas via terminalen.

Samtliga spelare i bollen skall namnges med namn och golf-ID. Personalen har rätt att tilldela plats till annan spelare i boll som inte är fylld och att flytta ensamspelare eller tvåbollar max. 10 minuter för att fylla upp till tre- eller fyrbollar.

Avbokning av tider bör ske senast dagen före spel.

Sen avbokning och "no show"
Avbokning ska ske senast 2 timmar innan bokad starttid för att ge möjlighet till andra spelare att boka in sig på den lediga starttiden. En spelare som vid upprepade tillfällen avbokar senare än 2 timmar innan bokad starttid kan få sin möjlighet att boka starttider i GIT indragen.

En spelare som uteblir helt och inte bokat av sin starttid kan debiteras en "no show"-avgift på 200 kr samt mister då sin möjlighet att boka starttider i GIT tills betalning skett.

Samma regler gäller medlemmar och gäster.

Följande undantag gäller:
Damer som spelar Eclectic har förtur på alla tider tisdagar 16.30-18.00 fram till och med onsdagen veckan före speldag.
Spelare som deltar i Onsdagspoängen har förtur på alla tider onsdagar mellan 15:30-17:30 till och med torsdagen veckan före speldag.