Greenfeesamarbete

Aktuella klubbar & Regler - Fritt spel för juniorer inom Göteborgs Golfförbund

Alt. 1 Juniorutbyte - Helår 2017-05-01 – 2018-04-30
Albatross GK, Ale GK, Backa Säteri IF Golf, Bollestad GK, Chalmers GK, Forsgårdens GK, Gräppås GK, Gullbringa G&CC, Kungälv-Kode GK, Lerjedalen GK, Lysegården GK, Mölndals GK, Partille GK, Stora Lundby GK, Särö GC och Torslanda GK.

Alt 2. Juniorutbyte – Sommarlov 2017-06-10 – 2017-08-10
Sankt Jörgen Park GK

Juniorutbyte - Helår Klubbar som deltar i Juniorutbytet – helår har tillgång till alla deltagande klubbar under hela spelåret, samt alla deltagande klubbar i Juniorutbytet – sommarlov under perioden 2017-06-10 – 2017-08-10.
Juniorutbyte – Sommarlov Juniorer från klubbar i Juniorutbytet – sommarlov har tillgång till alla deltagande klubbar i Juniorutbytet-sommarlov och till alla klubbar som är med i Juniorutbytet – helår under perioden 2017-06-10 – 2017-08-10.
Regler: Alla juniorer upp till och med 21 år, med officiellt handicap 36 eller lägre och med ett fullt betalande medlemskap i någon av de klubbar i distriktet som ingår i överenskommelsen har fritt spel hos varandra alla veckodagar, under hela säsongen med obegränsat antal rundor. Samma regler gäller på alla klubbar som är med i överenskommelsen.
I övrigt gäller tidsbokning enligt respektive golfklubbs egna regler för greenfee spel. Alltid anmäla sig i gästande klubbs reception för registrering som ordinarie greenfee gäst. Vid spel när receptionen är stängd måste inskrivning i greenfeeboken ske.
Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.
Med fullt betalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning.
Övriga associerade klubbar med egen bana, efter ett junior- och elitmötesbeslut, kan anslutas till junior fritt spel samarbetet under förutsättning att de ställer sin anläggning till förfogande på samma sätt som övriga klubbar.