Haverdalsläger 21-23 april

Ett av de säkraste vårtecknen är junior- och elitlägret på Haverdals GK. För 18:e året startar vi säsongen med ett läger på Haverdals GK strax norr om Halmstad. Med en kort resa och utmärkta träningsmöjligheter blir det ett effektivt läger. Banan är snäll och passar alla kategorier, särskilt tidigt på våren innan ruffarna har växt upp.

Vi reser ner på fredag morgon och kommer tillbaka sent på söndag kväll. Vi bor gemensamt i stugor på First Camp Tylöbäck. Det blir tre intensiva dagar med spel och mycket träning med våra pros. För att kunna följa med behöver du ta ledigt från skolan på fredagen. I resan ingår följande: Resa, boende 2 nätter, 3 greenfee, fria bollar på rangen samt organiserad träning. All mat ingår och serveras på golfklubben. Vi vänder oss i första hand till dig som har hcp –36 eller bättre och har fyllt 12 år, men vi gör gärna undantag om det finns plats. Vi tycker att lägret är en bra möjlighet att starta säsongen och klubben subventionerar därför lägerkostnaden något. Vi behöver också hjälp av föräldrar, helst en förälder per 4-5 golfungdomar, som har möjlighet att köra. Kostnaden för förälder som transporterar juniorer är ytterligare något subventionerad (1 500 kr) men ingen milersättning utgår. Anmäl intresse så kontaktar vi er, då vi planerat transporten.

Bindande anmälan skickas till Patrik Skoog via formuläret nedan eller per E-post till klubbchef@partillegk.se senast den 26/3. Faktura på lägerkostnaden skickas från Partille GK efter lägret. Vidare information kommer per e-post.

PS. Vi har lite olika tävlingar under lägret och behöver sponsorer till våra prisbord. Kontakta oss om du har möjlighet att teckna ett sponsorpaket eller kan skänka lite priser! DS

Lägeravgift 2.200:- per junior

Följande är anmälda 17/3:
William Carestam, Eric Johansson, Emil Påsse, Hugo berg, Simon Beramand, Klara Öhrn, Linus Gahnström, Emelie Roussos, Simon Engman, Lucas Kårlén, Isabelle Falk, Arvid Wikström, Nils Bohlin, gustav bohlin, Måns Jisonsund, Oscar Lund, Alvin Lövgren, Ivar Lövgren, Gustav Stålarm