Anmälan Juniorträning 2018

Här anmäler du ditt barn till årets Juniorträning. Observera att samtliga fält måste fyllas i.

Efter att du fyllt i alla uppgifter och tryckt på skicka så omdirigeras du till en bekräftelsesida, dessutom får du ett bekräftelse-mail till den e-postadress du uppgivit vid anmälan. Om du inte omdirigeras och/eller får ett mail så gör anmälan en gång till. För frågor kontakta receptionen på 031-987004 reception@partillegk.se eller Rickard Thörnqvist 0708-584199 pro@partillegk.se

Partille Golfklubb samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra juniorverksamheten så bra som möjligt. Under träning och andra aktiviteter tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.