Skandia Cup

26-29/6 kommer vi ha ett fyra dagars läger för alla juniorer i träning mellan 7–16 år, där vi dag 3 spelar Skandia Cup klubbkval. Skandia Cup är en rikstäckande juniortävling där alla med hcp 36 eller lägre har möjlighet att gå vidare till gruppkval, regionkval och sedan till en riksfinal efter det sk. klubbkvalet.

För alla deltagare utan hcp eller hcp 37–54 kommer vi anordna en 9-hålstävling denna dagen. Under lägret kommer vi blanda teknikträning med övningar och roliga små tävlingar. Självklart kommer vi försöka göra grupperna så homogena vi bara kan. Tränarna kommer under dessa dagar ha hjälp av de äldre juniorerna som kommer att hjälpa till med övningar och tävlingar samt bidra med riktig golf­inspiration! Anmälan görs till golfshopen. Observera att det är begränsat antal platser (40s st) och först till kvarn gäller.

Lägeravgift 1250kr per junior