Lyckat vårläger för juniorerna på Haverdal

Ännu en gång blev det ett mycket lyckat juniorläger på Haverdals GK. Efter många kontrollräkningar vet vi nu att det var 19e året som vi startade säsongen på Haverdal med våra Juniorer och elitspelare. Den här gången med kanske det yngsta gänget någonsin.

Årets Juniorläger på Haverdal blev en höjdare. Tre fullspäckade dagar med träning och spel gav en kickstart på säsongen för drygt 20 juniorer. Trots en bitande och stark vind var humöret på topp hela helgen och vi fick se mycket fin golf och många handicapsänkningar.

Första dagen startade med träning och efter lunch spelade vi 18 hål. Bäst var Simon Engman och Emelie Roussos på 37p. före Nils Bohliln på 36p. Andra dagen startade med ett lång träningspass på morgonen och sedan nya 18 hål på eftermiddagen. Då var Gustav Stålarm vassast med 41p. Anders Törnqvist och Emelie var tvåa med 39p., Oscar Lund och arvid Wikström hade 37p medan Lucas Kårlén, Linus Gahnström och Erik Johansson hade 36p. Avslutningsdagen tränade vi på Haverdal på förmiddagen och sedan spelade vi på Holms GK efter lunch. Avslutningsvarvet var det Ida Hermansson som var starkast med hela 42p. två poäng före Simon Beramand på 40p. Gustav Bohlin hade 37p medan Gustav Stålarm och Lucas Kårlén hade 36p.

Tack vare sin starka avslutning vann Ida också totalt på 106p före Lucas och Simon Engman på 104, Oscar och Anders hade 102p.

Nu är det ett helt år till nästa läger, vi återkommer med mer information så snart vi har det klart.

Kommentarer