Personal

Patrik Skoog

Klubbchef

Jag har arbetat på Partille Golfklubb sedan 1997. Fram till 2008 som klubbens headpro och därefter som klubbchef. Innan dess arbetade jag som headpro på Tomelilla GK 94-96, som assisterande pro på Carlskrona GK 92-93 och assisterande pro på Emmaboda GK 91. Det var på Emmaboda GK som jag började spela golf som 15-åring.

Jag är ideellt engagerad inom Svenska PGA (Professional Golfers Assosciation) som tävlingsansvarig inom distriktet. Jag har dessutom uppdrag som föreläsare inom Golfförbundets och PGAs tränarutbildning.

Min målsättning är att vi hela tiden skall fortsätta att utveckla Partille GK i alla avseenden. Banan skall ytterligare anpassas till alla spelkategorier. Det skall vara roligt att spela på Partille GK, kvalitén skall vara hög och jämn och vi skall ha en bana som går relativt snabbt att spela. Vår verksamhet skall passa de flesta golfare med ett rikt utbud med aktiviteter som tävlingar, juniorverksamhet och dam- och senioraktiviteter.

Tillsammans med mina kollegor finns jag här för att medlemmar och gäster skall få en trevlig golfupplevelse och god service. 

Spelat golf sedan: Jag började spela golf på Emmaboda Golfklubb 1981, min pappa var medlem och en dag fick jag följa med honom och min morbror ut på banan. Jag hade slagit lite bollar tidigare men nu fick jag prova på att spela på banan. Efter att ha träffat green och tvåputtat för par på ett av korthålen var jag fast och anmälde mig till juniorträningen samma dag. 
HCP: 0,7, som lägst +0,7
Favoritbana: Jag har haft förmånen att spela många bra banor men om jag måste välj en så blir det Royal County Down, NordIrland. En avskalad design, vild och vacker på samma gång.
Favoritklubba: Lobbwedge

Sara Amborn

Receptionsansvarig

Jag gör min andra omgång på Partille GK. Började som butikspersonal i shopen 2002 och gjorde två säsonger där med Patrik som chef. 2004 blev jag headhuntad till receptionen och jobbade 3 säsonger. Efter diverse äventyr, dels på andra golfklubbar och även inom it-världen, fick jag förfrågan om att komma tillbaka som receptionsansvarig till säsongen 2012 och tackade gladeligen ja. Från 2016 har jag fått förmånen att vara här året runt, vilket känns väldigt roligt!

De senaste åren har det inte blivit så mycket golfspelande men har en förhoppning om att det ska bli mer av den varan i år. 

Tillsammans med vår pro Linda har jag de sista två åren även coachat vårt tjejlag i nationella seriespelet.

Tillsammans med mina kollegor finns jag här för att medlemmar och gäster skall få en trevlig golfupplevelse och god service. 

Spelat golf sedan: 1984
HCP: 5,5
Favoritbana: 
Favoritklubba: 

Thomas Örtblad

Greenkeeper