Partille Golfklubb styrelse 2016

Partille Golfklubbs styrelse består av minst 4 men högst 7 ledamöter, varav en ordförande. Ordförande väljs för ett år och övriga ledamöter för två år. För att behålla kontinuitet inom styrelsen väljs halva antalet ledamöter vartannat år. Styrelsen utser inom sig vice ordförande, samt övriga befattningshavare som anses behövliga. Styrelsen sammanträder normalt sex gånger per år, protokoll publiceras efter justering på den medlemsinterna delen av hemsidan. Styrelsen utser kommittéer för handläggning av löpande ärenden inom olika delar av verksamheten. Ordföranden i dessa kommittéer utses av styrelsen.

Anders Rydberg

Leder och samordnar styrelsens och klubbens verksamhet

Bengt M Magnusson

Vice ordförande, ansvarig IT-frågor samt seniorverksamheten (oldtimers)

Jag har varit medlem i Partille Golfklubb sedan 1986 och haft förmånen att sitta i klubbens styrelse sedan 2002. Mitt uppdrag i styrelsen är vice-ordförande med speciellt ansvar för klubbens hemsida. Utöver uppdraget i styrelsen lägger jag en hel del tid tillsammans med det s.k. Onsdagsgänget för att stötta våra anställda att hålla vår anläggning i fint trim.

Mitt mål är att vår klubb skall behålla den familjära atmosfär som alltid präglat klubben samt att banan skall utvecklas och hålla en hög finish och passa spelare på alla nivåer.

Började spela golf: i början av 80-talet
Hcp: just nu 16
Favoritbana: brukar vara någon av de jag spelat senast så just nu är det The Westin Mission Hills i Rancho Mirage Kalifornien. Betyder förståss att Partille oftast är favoriten!
Favoritklubba: en 30 graders hybrid som Linda fixade ihop åt mig.

Annika Ewreskär Lövgren

Ledamot, ansvarig för tävlingsverksamheten

Mikael Gruber

Ledamot, ansvarig för Sponsring och marknadsföring

I mitt styrelsearbete är jag ansvarig för sponsorfrågor. Det innebär att hitta nya sponsorer till klubben men även att våra befintliga sponsorer skall känna att de får det de förväntar sig av sin insats till klubben. Mitt engagemang i klubben började som juniorledare när barnen skulle börja spela golf. Det ledde till att jag var ordförande i Juniorkommittén ett antal år och sedan vidare in i styrelsen.

Att jag är aktiv i klubben är för att jag vill vara med och påverka och driva klubben framåt. Genom åren har det blivit många frågor att vara delaktig i och ta ansvar för. Den kanske viktigaste och mest genomgripande var att bygga om greenerna. Ett beslut som jag är lite extra stolt att ha varit med att driva igenom, för det blev riktigt bra och var viktigt för klubbens framtid.

Många kul golfupplevelser har det blivit genom åren på spännade platser. I Malaysia fick man ha koll på apor som gärna plundrade golfbilen på ät- och drickbara saker. På Sea Island i Georgia höll man sig gärna borta från vattenhinder på grund av krokodiler.

Spelat golf sedan: 70-talet
HCP: 18,8
Favoritbana: PGA National
Favoritklubba: järn 7

Ulf Byberg

Ledamot, ansvarig för banverksamheten

Ansvarar för banverksamheten tillsammans med klubbchef och greenkeeper. Kontaktperson för Anläggningskommittén som ansvarar för de ideella delarna av banverksamheten som städdagar, hålvärdssystem och det sk. Onsdagsgänget.

Jenny Andersson

Ledamot, ansvarig junior- och elitverksamhet

Jag är ny medlem i klubben, under 2016 var jag med som provmedlem och vi trivdes då så pass bra att hela familjen nu är medlemmar i Partille GK. Jag är tacksam för förtroendet att bli vald till ny styrelseledamot och ser med spänning fram emot att få arbeta i klubbens styrelse.

Jag började spela golf i Åhus på Kristianstads Golfklubb under första halvan av 80-talet. Spelade mycket under skolåren, "golfan" var ett ställe där vi hängde, umgicks och tränade. Har haft några års uppehåll här och där men alltid återkommit till golfen. Efter att våra barn blivit större är jag tillbaka igen och försöker spela så mycket jag hinner med. Flyttade till Göteborg 2001 och har sedan dess arbetat som lärare i Partille. Bor med man och 2 barn i Göteborg.

HCP: 10,9

Favoritbana: KGK Östra, men Partille GK är en bana som passar mig väldigt bra.

Favoritklubba: ändrar sig lite ifrån säsong till säsong, beroende på vad jag lägger ner mest tid på.

Christina Rundcrantz

Ledamot, ansvarig för damverksamheten samt hcp, utbildning och regler

Jag tackar för förtroendet som nyvald styrelseledamot och ansvarig för damverksamheten samt hcp, utbildning och regler. Jag har varit med i Partille GK sedan 2012 och har spelat golf sedan 90-talet. Lysegården var min första hemmabana.

Bor i Furulund, 8 min från golfbanan, med min man Henrik och två döttrar. Henrik lyckades jag övertala att börja spela golf, men inte döttrarna som valde handboll i Sävehof. När jag inte golfar, reser, skjutsar barn mm så arbetar jag med företagsutbildning inom språk - och interkulturell kommunikation på BBi Communication.

HCP: 17,2

Favoritbana: Partille naturligtvis! Men visst, gillar också Crans Montana GC.

Favoritklubba: Driver

Rolig händelse (för andra): Jag är nog den enda som har ramlat i dammen på hål 11!