Vårt hålvärdssystem

Syfte: Tanken är att de medlemmar som vill göra arbete vid andra tillfällen än de årliga städdagarna kan ansluta sig till hålvärdssystemet. Det finns en hålvärd utsedd för varje hål. Hålvärden är sammanhållande för en grupp medlemmar som löpande hjälper till att bibehålla finish på respektive hål. De som ansluter sig till hålvärdssystemet behöver inte närvara vid städdagarna utan kan tillsammans med hålvärden besluta om när motsvarande arbetsinsats skall göras på hålet.

Hålvärdssystemet har alltså flera mål, det skall göra möjligt för medlemmar att lära känna varandra lite mera, göra insatser motsvarande städdagsmåttetr utanför de av klubben beslutade städdagarna OCH FRAMFÖRALLT skapa en bana som upplevs som vacker med finish även i de små detaljerna.

Tidpunkt: De som ansluter sig till hålvärdssystemet behöver inte närvara vid städdagarna utan kan tillsammans med hålvärden besluta om när motsvarande arbetsinsats skall göras på hålet.

Arbetsinsatsen skall uppgå till 3 timmar för att motsvara en städdag, en del av hålen väljer att göra 1,5 timme vid fyra tillfällen under säsongen.   Vi strävar efter att ha hål med medlemmar som kan utföra arbetet på dagtid lika väl som hål för medlemmar som gör sin insats på kvällstid.

Organisation: Anläggningskommittén skall ta vara på hålvärdssystemets möjligheter, hjälpa hålvärdarna med rekrytering av nya medlemmar samt vara en kontakt mot andra arbetande grupper som anställd personal på banan eller frivilliga krafter som Onsdagsklubben.

Är du intresserad att medverka i hålvärdssystemet, ta kontakt med - hålvärdssystemet via e-post halvard@partillegk.se eller telefon - Receptionen/kansliet, lämna ett meddelande.

Exempel på uppgifter

Område

Arbetsuppgift

När