Klubbresa med buss till Baltic Hills Tyskland 9-13 maj 2018

Välkommen att följa med på en riktig höjdare, en klubbresa med buss till vackra Baltic Hills i den östra delen av Tyskland. Vi får tre golfdagar med obegränsat spel, trevliga middagar och rolig samvaro. Baltic Hills ligger på solsäkra ön Usedom mellan Oderlagunen och Östersjön, nära gränsen till Polen. Baltic Hills är känd för god service och en avslappnad miljö. Med golfbanan precis utanför hotellet kan all tid användas på bästa sätt, till golf, relax i spaavdelningen eller för att bara slappna av. Golfbanan är en lätt kuperad, omväxlande och rolig parkbana med par 71 som spelas 5771 meter från gul tee och 4889 meter från röd tee. För den som inte spelar golf går det att byta greenfee mot en daglig behandling i SPA-avdelningen.

Program

Onsdag 9/5 Bussen hämtar upp oss på golfklubben på eftermiddagen, det är fullt möjligt att jobba halvdag för den som inte vill ta ut en hel semesterdag. Vi åker mot Ystad och tar ett kvällsstopp längs vägen innan vi checkar in på färjan Ystad–Swinoujscie 22.00–06.45. Väl ombord går det ta en öl och macka eller slänga sig direkt i sängen för att vara utvilad till första dagens golfspel.

Torsdag 10/5 Bussen tar oss den korta vägen från Polen till Tyskland och Baltic Hills där vi startar dagen med en rejäl frukostbuffé. 9.30 är det start från tee 1 och 10. Efter avslutat spel finns det tid för träning, mer spel eller en stund i SPA-avdelningen innan kvällens gemensamma middag (ingår).

Fredag 11/5 Spel 18 hål med första start 09.30 från både ettan och tian. Därefter valfria aktiviteter som SPA, träning eller varför inte 9 hål till. För de som har lust blir det en tur till Ahlbeck på kvällen för middag på "Seebrücke" och den som hellre stannar på hotellet gör det. Middagen på fredagen är inte inkluderad i resans pris.

Lördag 12/5 Finaldag med första start 09.30 från tee 1 och 10. Efter spel bjuds vi på en Baltic Burger och något gott att dricka. På eftermiddagen blir det som vanligt fria aktiviteter innan vi tar oss an avslutningsmiddagen med prisutdelning kl. 20.00 (ingår).

Söndag 13/5 Efter frukost åker vi mot Sassnitz för att ta dagfärjan till Trelleborg, 13.00–17.00. Vi beräknar att vara tillbaka på Partille Golfklubb någon gång runt 22.00.

Pris: 6200kr/person, inkluderar bussresa i modern långfärdsbuss, färja Ystad-Swinoujscie med del i dubbelhytt på nerresan och Sassnitz-Trelleborg på hemresan.
3 dagar obegränsad golf på Baltic Hills, 3 nätter i dubbelrum på fyrstjärniga Best Western Plus Baltic Hills.
4 frukostbuffé, 1 lunch och 2 middagar. Fri tillgång till Baltic Hills SPA med uppvärmd utomhuspool. (Enkelrumstillägg för båt och hotell 1200 kr)

Reseledare: klubbchef Patrik Skoog

Anmälan till Patrik Skoog på klubbchef@partillegk.se eller telefon 031-98 70 43, senast 1 april 2018.

Begränsat antal platser. Resans genomförande förutsätter minst 30 anmälda.

baltic-hills.de/

Varmt välkommen!