Linda och Marcus Lindell gör uppehåll i sina tränarkarriärer

Våra tränare Linda och Marcus Lindell har bestämt sig för att ta paus i sina tränarkarriärer och därmed väljer de att inte förlänga sitt avtal med Partille Golfklubb. De kom till klubben våren 2009 när de efterträdde nuvarande klubbchefen Patrik Skoog som headpros.

Under de här nio säsongerna har de etablerat sin verksamhet på ett utmärkt sätt och gjort sig ett namn inte bara inom Göteborgsgolfen utan över hela landet. Att de nu väljer att pausa sina tränarkarriärer förvånar därför säkert många.
Själva kommenterar de sitt beslut så här: ”Det här är ett beslut som sakta växt fram det senaste året. Vi har ett fantastiskt yrke och det är en stor förmån att få jobba med det man älskar. Samtidigt är det otroligt krävande med en intensiv sommarsäsong och allt mer verksamhet året runt. Vi klarar helt enkelt inte av att kombinera det med ett normalt familjeliv, våra söner är fortfarande små och vi vill ha en situation där vi kan tillbringa mer tid med dem. Vad vi skall göra istället vet vi fortfarande inte men vi är trygga med vårt beslut. Samtidigt vill vi poängtera att golfklubben har stöttat oss fullt ut, vi har verkligen arbetat på den bästa klubben som finns och vi är väldigt stolta över vad vi som grupp åstadkommit den här tiden.”

För Partille Golfklubb innebär det att ett rekryteringsarbete kommer att inledas omgående. Ordförande Anders Rydberg säger så här om situationen. "Vi har varit väldigt nöjda med den verksamhet som Linda och Marcus bedrivit hos oss och vi hade helst sett att de hade fortsatt på Partille Golfklubb. Samtidigt har vi stor förståelse för deras situation och vi respekterar deras beslut. Vi passar på att tacka dem för ett utmärkt arbete under de här åren.
Vi kommer redan nu att starta arbetet med att rekrytera deras efterträdare. Vi har idag en modell som passar klubbens verksamhet så vårt huvudspår blir att hitta en eller flera tränare som tillsammans vill driva shop, utbildning och driving range. Även om vi har entreprenörer i shop och restaurang så skall samarbetet vara så intensivt med golfklubben att medlemmar och gäster känner att allt är en enhet. Vi kommer att informera våra medlemmar så snart rekryteringsarbetet är avslutat."