Monica Backman Svensson ny receptionist

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt. Bara ett par dagar efter att vår nya receptionist Rebecca hade börjat i receptionen blev hon erbjuden ett annat jobb som var lite för bra för att tacka nej till. Det är sådant som händer ibland och vi kan bara önska henne lycka till. Vi är dock väldigt glada att vi redan nu kan presentera hennes efterträdare, Monica Backman Svensson.

Monica Backman Svensson har lång erfarenhet av golfen som ideell ledare i många olika positioner. Hon har tex. arbetat fyra år i styrelsen på Stora Lundby och nästan femton år i GGFs juniorverksamhet, bland annat med olika tjejsatsningar och utbildning av ungdomsledare.

Monica börjar sin tjänst redan nu och kommer att vara på klubben ett par dagar i veckan under april innan det blir heltid från och med maj månad. Rebecca kommer att stötta upp ett par dagar under kommande veckor och i övrigt så finns klubbchefen Patrik själv i receptionen.