Partille GK arrangerar tävling för damer på Future Series 2017

Future Series är en viktig del i den svenska tävlingstrappan. Där får spelare som ännu inte lyckats spela sig in på Swedish Golf Tour möjlighet att tävla i väl genomförda tävlingar och om prispengar. Intjänade prispengar (poäng) räknas också in på Swedish Golf Tour Ranking vilket ger möjlighet att kvalificera sig dit. Tävlingarna innebär också fina tävlingsmöjligheter för amatörer som lämnat junioråldern, t.ex. collegespelare hemma på sommarlov.

Partille Golfklubb arrangerar Partille Open onsdagen den 14/6. Det är en proffstävling för damer ingående på Future Series. Tävlingen spelas över 36 hål på en dag från blå tee som mäter 4987 meter par 70.

Prissumma minst 30.000kr. Startfältet är maximerat till 78 spelare och klubben hoppas på en bra mix av proffs och amatörer, juniorer och seniorer.

Klubbmedlemmar som är intresserade av att hjälpa till som funktionärer kan kontakta klubbchef Patrik Skoog på klubbchef@partillegk.se eller telefon 031-987043