Partille GK söker headpro till säsongen 2018

Partille Golfklubb ligger i det expansiva området Öjersjö i Partille Kommun, bara tio minuter från centrala Göteborg. Banan invigdes 1988 och är en omväxlande skogsbana med mycket vacker layout. Under 2008 slutfördes en genomgripande ombyggnad av greener och greenområden. Med högklassiga ondulerade greener och vackra böljande greenområden erbjuder banan spännande utmaningar för alla kategorier av spelare.

Till säsongen 2018 söker vi en ny Headpro som vill driva instruktionsverksamhet och shop i egen regi samt tillsammans med klubben sköta Driving Range.

Uppdraget innebär bland annat att ansvara för juniorverksamheten i samarbete med Juniorkommittén, genomföra nybörjarutbildning samt erbjuda övriga medlemmar och gäster lektioner, kurser och golfresor.
Shopen är inrymd centralt i klubbhuset och har ett gott rykte med kunder från hela Göteborgsregionen.

Vi söker dig som är drivande, engagerad, har en god social kompetens och har lätt för att samarbeta med de olika delarna i organisationen. Du kommer att vara ett viktigt ansikte utåt för golfklubben.
Du förstår vikten av individuellt anpassad utrustning och du gillar service och försäljning.
Du har genomgått SGF och PGAs tränarutbildning, erfarenhet från liknande befattning är önskvärd.

Vi har en aktiv verksamhet med ca. 130 juniorer i träning, många av dem tränar året runt. Vinterträningen bedrivs i första hand i svingstudion som invigdes 2014.

Vi ser gärna att två eller flera tränare söker tjänsten tillsammans. Vi kan självklart även diskutera andra alternativ på upplägg.
Har du frågor kontaktar du vår ordförande Anders Rydberg på tel. 0705-36 32 36 eller vår klubbchef Patrik Skoog på tel. 0708-58 42 54. Din ansökan med CV och referenser vill vi ha senast den 31/8 på mail klubbchef@partillegk.se.