Sponsor

Ett varmt tack till alla våra sponsorer och samarbetspartners. Med er hjälp kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet. Via länkarna till vänster kan du hitta våra sponsorer och samarbetspartners. Stöd våra sponsorer, de stöder oss! Vår sponsorverksamhet bygger på att skapa ett nätverk för våra sponsorer som därigenom, förutom att synas på golfbanan i olika sammanhang, kan träffa andra företag och utveckla sig egen verksamhet. Aktiviteterna skall vara lättsamma, informativa och ge ett högt mervärde.

Planerade aktiviteter 2017

• 27/3 Handboll i Partille Arena. Partille GK är matchvärdar när IK Sävehofs damer spelar mot Heid och herrarna tar emot mot Lugi.
  • 6/4 Frukostmöte på Partille GK tillsammans med IK Sävehofs nätverk.
  • 9/5 Golfträning 16.00-18.00 med Linda och Marcus
  • 23/5 Frukostgolf (shotgunstart 06.30)
  • 31/5 Kval till Barngolfen. Vår Business Golf ersätts i år med välgörenhetstävlingen Barngolfen där en kvaltävling spelas hos oss. Startavgiften på 5000kr går oavkortat till Drottning Silvias Barnsjukhus. Lagtävling tremannalag där de två bästa lagen går till kvalfinal på Kungsbacka GK söndag 11/6, stora Barngolfen spelas sedan på Hills måndag 12/6. Vi hoppas att ni som vi vill göra skillnad! #glädjeläker
  • 15/8 Golfträning 16.00-18.00 med Linda och Marcus
  • 29/8 Sponsorgolfen, shotgunstart 09.00
  • 14/9 After Dark Trophy
  • 29/9 Fredagsmys, 1a start 13.00

Är du intresserad av att samarbeta med Partille Golfklubb kan du läsa mer i vår sponsorfolder som du hittar här nedanför.

Vill du ha mer information kan du kontakta vår klubbchef Patrik Skoog på tel 031-987043 eller skicka ett e-post meddelande till klubbchef@partillegk.se

Vi erbjuder också möjligheter till företagsgolf på Partille GK. Läs mer i vår Sponsorfolder!