Barngolfen 2017 - Kvaltävling

Onsdagen den 31 maj arrangeras Partille Business Golf som i år också är kvaltävling till årets Barngolf. Barngolfen spelas den 12 juni på Hills Golf & Sports Club i Mölndal.

Kvaltävlingen den 31 maj ger möjlighet att vinna en plats i Barngolfen, värde 50.000 kr. Spelformen är Texas scramble i lag med tre spelare. Vi börjar med kaffe och fralla från 07.30. Därefter uppvärmning och gemensam info 08.30 innan vi börjar spela med Shotgunstart 09.00. Efter spelet blir det lunch i samband med prisutdelningen.
De två bästa lagen går vidare till en kvalfinal som spelas den 11 juni på Kungsbacka Golfklubb och med samma spelform.
I kvalfinalen kommer det att vara max åtta lag och de två bästa kommer alltså att få spela i den stora tävlingen den 12 juni på Hills.

Anmälningsavgiften till kvaltävlingen är 5.000 kr och går oavkortat till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barn och Ungdomssjukhus. Partille Golfklubb sponsrar med frukost, fika och lunch samt prisbord under kvaltävlingen.

Anmäl ditt företag till Partille Business Golf – Barngolfen Kval genom att skicka ett mail till klubbchef@partillegk.se.
Ange även fakturadress inkl. organisationsnummer. Fakturan kommer från Insamlingsstiftelsen efter tävlingen.
Golf-ID på lagets spelare lämnas senast måndag den 29 maj.

Vi hoppas verkligen att ni vill vara med oss den 31 maj och göra skillnad för Barnsjukhuset.
Vi ser fram emot din anmälan.
Tillsammans kan vi vara med och bidra till ett bättre liv för många barn och deras föräldrar!

Om Barngolfen
Barngolfen arrangeras av Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, med syfte att samla in medel vilket ger möjlighet att skapa insatser som leder till ökad livskvalitet för barn
och unga på sjukhuset. Detta sprider glädje, hopp och pepp till nya krafter och minskar oro och väntan för barn och unga som befinner sig i en svår och utsatt situation.
I barngolfen deltar lag med tre spelare tillsammans med en känd profil och ett golfproffs. Dagen fylls av lekfulla aktiviteter, möten och underhållning för såväl barn som ungdomar och publik.
Allt i glädjens, sportens och hälsans tecken.
För de lag som deltar i tävlingen avslutas dagen tillsammans med en hejdundrande AFTERGOLF på Hills Golf & Sports Club tillsammans med många engagerade sponsorer.

För utskriftsvänlig pdf, klicka här.