Tävlingar 2017

Tävlingskommittén lämnar här information om årets tävlingsprogram 2017. Under fliken “Tävlingskalender” kommer alla tävlingar att visas när de är inlagda. Programmet kommer också att finnas på TKs anslagstavla i klubbhuset

Distriktets tävlingar 2017 avseende Äkta Make/Sambo - Två Generationer - Golfveckor visas här i en ny flik.
Tävlingsprogrammet är väl avvägt mot olika intressen och avstämt med kommittéer och styrelse.

Onsdagspoängen spelas onsdagar april-sept (VSOP) och är öppen för alla klubbmedlemmar samt gäster med handicap upp t.o.m 36,0.

Finalen spelas i matchform söndagen den 24/9.

Match KM, Dam- och Herrklass, börjar spelas i maj månad.

Damerna spelar eclectic på tisdagar och oldtimers spelar tävling torsdag förmiddag.

Juniorerna har särskilt tävlingsprogram med bl.a. Juniorpokalen och Skandia Cup.

Välkomna att delta i någon eller några av årets golftävlingar på klubben. Golfveckan, v28, är som vanligt säsongens höjdpunkt. Samtliga tävlingar under golfveckan är också öppna för medlemmar från andra klubbar med officiell Hcp. Pris till golfveckans bästa kvinnliga och manliga golfare.
Klubbmedlemmar med Hcp >36,0 kan tävla i en egen klass 9 hål vid några ordinarie tävlingar och spelar då från röd tee.

Kom ihåg årets Match-KM och anmäl dig senast den 1/5. Här får du chansen att spela mot några av klubbens bästa spelare. Tävlingen spelas som utslagstävling utan hcp.

Som vanligt anmäler ni er till tävlingarna via www.golf.se, golfterminalen eller receptionen.