Golfveckan 2017

Partille Golfklubb arrangerar traditionsenligt Golfvecka under vecka 28, i år mellan den 10/7 och den 15/7.
Under denna golf-fest finns det möjlighet att tävla både individuellt och i lag.

Följande tävlingar spelas under golf-veckan 2017.
•  På måndag spelas Hålslaget, en klassiker. Banan görs om så att alla 18 hålen blir par 3 hål.
   Tävlingen spelas som en singel tävling - slagtävling, vilket innebär att man skall håla ut på varje hål.
   Indelning sker i mindre klasser och spelas scratch, vilket innebär att man räknar alla slag utan avdrag
   för spelhandicap. Spelare från Partille GK med hcp >36,0 kan delta.
•  Under tisdagen spelas veckans första partävling Golfveckans Trissgolf, som är en tävling
    där hål 1 - 6 spelas som bästboll, hål 7 - 12 spelas som greensome och hål 13 - 18 spelas som foursome.
    Denna tävlingsform är ny för årets golfvecka.
•  På onsdagen spelas en singel tävling,  Julislaget. Spelare från Partille GK med hcp >36,0 kan delta.
•  Under torsdagen spelas en spännande partävling, Golfveckans Bästboll som är en fyrboll/bästboll.
•  På fredagen spelas en singel tävling, Shoprundan. Spelare från Partille GK med hcp >36,0 kan delta.
    Tävlingen är sponsrad av Partille Golfshop
•  Golf veckan avslutas på lördagen med Krogrundan Golfveckans festtävling,
   som är en partävling med greensome som tävlingsform.
   Tävlingen har en förhöjd tävlingsavgift där en fest på Partille Golfklubbs restaurang ingår i priset. Ingen greenfee.
   Tävlingen har shotgun start kl 11.00.
   För mer information om tävlingen, se anslag om tävlingen i klubbhuset under golfveckan.
   Tävlingen är sponsrad av Partille Golfkrog, KockJohan HB.

I alla tävlingarna under golfveckan så är det HIO priser.

Alla tävlingar är öppna tävlingar för spelare med officiellt hcp. Gäster hälsas välkomna.

Under golfveckan kommer veckans bästa dam och herr spelare att utses. De får var sitt fint pris för sitt framgångsrika spel under veckan. Resultaten från fem av sex tävlingar räknas, så ju fler tävlingar man ställer upp i desto större chans att vinna extra tävlingen.  Löpande ställning kommer att visas på en anslagstavla vid receptionen och på Partille GK’s hemsida på internet.