Seriespel

Seriespel för Partille GK 2017

Klubben deltar med lag i två seriespel, GGF:s Seriespel och Klubbar emellan.

GGF:s Seriespel

I GGF:s seriespel för seniorer deltar Partille GK med 2 damlag och 6 herrlag.

Seriespelet spelas scratch i 6 omgångar, lagen består av 4 spelare (D30 av 3 spelare) och vid varje speltillfälle stryks lagets sämsta resultat.

Seriespelet är uppdelat i flera divisioner där de två bästa går upp en serie och de två lägst placerade flyttas ned en serie.

Spelplaner och serietabellerna hittar du på GGF:s hemsida genom att klicka här och sedan klicka dig vidare i någon av länkarna på höger sida.

Lagledaren för respektive lag ansvarar för uttagning till laget.

Lag

Division

Lagledare

Pernilla Strömer

Lisbeth Liljedahl

H30

David Jerneborn

H40

Div 1

Örjan Berg

H50

Pär Lindhe

H60

Div 4

Dan Ek

H70

Per Wyholt

H75

Kjell Nordqvist

Klubbar emellan

I Klubbar emellan har Partille GK med två lag, ett Dam och ett Herr lag. Serien delas in i ett antal grupper varje år beroende på hur många klubbar som är anmälda. Seriespelet spelas med HCP i 6 omgångar, lagen består av 4 spelare och vid varje speltillfälle stryks lagets sämsta resultat. När de sex grundomgångarna är färdigspelade går de två bästa i varje grupp till ett finalspel.
Serietabellerna för Klubbar emellan hittar du genom att klicka här.
Spelplan för klubbar emellan hittar du genom att klicka här.

Lagledaren för respektive lag ansvarar för uttagning till laget.

Serie

Lagledare

Annette Cedströmer

H55

Nils Olow Nordquist

Är du intresserad av att vara med och spela i någon av serierna så kontakta lagledaren. Kontaktinformation finns i medlemsmatrikeln på hemsidan.