Damkommittén informerar - Utskick nr 8

Sedan sist har vi haft tre lättsamma tävlingar.

Tre klubbor och en putter lockade 30 tappra damer att spela trots idogt regnande.  Damernas Handslag genomfördes i bättre väder, där deltog 40 damer i tävlingen med efterföljande supé. I fredags var det Vals-slaget med AW som lockade 56 damer till lagspel i sensommarsol, efterföljt av trevligt umgänge med plocktallrik.

Nu är vi på upploppet av årets golfsäsong.

Säsongens sista tävling är en rolig nyhet där vi hoppas att du vill delta.
Trikoloren lördag 18/9 med Shotgunstart kl. 9:00.
En bästboll/poängbogey i par över 18 hål där vi spelar från både gul, blå och röd tee.
Ditt hcp är det du får från blå tee, tävlingen är inte hcp-grundande. Sista anmälan är onsdag 15/9 kl. 15:00. Vi avslutar med lunch och prisutdelning i restaurangen.

Hagabadet, Pasta Plus, PDL Centrum i Mölnlycke och Triumfglass har alla bidragit till ett välfyllt prisbord. Så tveka inte att anmäla dig. Saknar du spelpartner? Skriv upp dig på listan på anslagstavlan.

Eclectics sista omgång spelas över två dagar eftersom klubben står värd för en stor nationell tävling på vår sista tisdag. Omgång 18 spelas därför, tisdag em och hela onsdag. Det finns lottade tider tisdag 17:20-17:50 och onsdag 10:40-11:30.

Höstavslutning för alla är tisdag 28/9 kl. 18:30 i restaurangen

Det blir prisutdelning i Eclectic, dragning av vinnare i Birdiejakten, tankar inför nästa säsong och litet närvarolotteri.
Det bjuds även på en matig buffé och trevlig samvaro.

För dig som spelar Eclectic ingår buffén i tävlingsavgiften, övriga betalar 100 kr.
Anmälan (gäller alla) på Min Golf under Tävlingar senast måndag 27/9 kl. 12:00

Hoppas vi ses!
Damkommittén
Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partillegk.se

Inbjudan Trikoloren 2021 | (jpg) | 2,5 MB
Inbjudan Höstavslutning 20210928 | (docx) | 315 KB