Nyhetsbrev 18 Partille Golfklubb
Ovan ser ni att 1a tee har fått en liten ansiktslyftning med en ny informationstavla. Klockan är flyttad så att den nu tydligare kan ses både från övningsgreenen och från tee.

Vi behöver fortsatt några extra funktionärer till tävlingarna måndag och tisdag då Svensk Seniorgolf (D50, H55 & H65) gästar oss. Startider bägge dagarna är 08.00 - 14.30 och det vore trevligt om vi kunde ha både starters och forecaddies främst på 8an. Vi delar in oss i 3 block om 2 timmar.

Vill och kan du ställa upp en eller två dagar, fm och eller eftermiddag så kontata gärna receptionen med de tider och funktioner där du kan bistå. Vi likställer ett pass där som en städdag och ersätter denna med en greenfeekupong och man får gärna vara värd / starter på flera pass om man vill.

Vi håller just nu på att göra om tee 18 gul där vi inte lyckats få något att växa. Nu provar vi med en ny hybridgräsmatta. Den består av ett "hönsnät" med konstgräs. Under detta sår vi en ny grässort som växer upp igenom nätet. Detta innebär att när vi tar torv så kommer klubban aldrig åt rötterna under nätet. Topparna kommer därför snabbt att växa upp igen och som bonus kommer det alltid att vara grönt. Om detta slår väl ut ska vi överväga att ha detta även på 2:an och 7:an i framtiden.

Denna vecka kör vi även igång med en ny omgång med golfvärdar på kvällarna.

Glöm inte bort att anmäla dig till lördagens Funktionärsgolf senast torsdag 14.59.

Keep svinging
Claes

Höst REA i shopen
20-50% REA utgående klubbor från Titleist - Cobra - Callaway - Ping