Nyhetsbrev 21 Partille Golfklubb
På gårdagens styrelsemöte togs beslut på att det nu är dags att efter 30 år nu renovera vår köksanläggning. Det blir en en helt ny modernt restaurangkök med arbetsmiljö och arbetsytor enligt dagens gällande regler. Johan, Marcus & Ottilia får äntligen rätt förutsättningar för att fortsätta laga mat i världsklass men kommer nu även kunna hålla matlagningskurser och göra andra roliga event. Vi får även en ny maskinpark. Arbetet påbörjas 2 januari och restaurangen ska stå färdig lagom till att golfsäsongen drar igång. Detta kommer bli ett lyft för hela klubben.

Tyvärr har vi under helgen haft besök av vildsvin som förstört stora ytor på framförallt 9 & 10:ans fairway. Styrelsen har tagit beslut om att vi nu vill sätta vildsvinsstängsel och vi har fått positiva besked från både kommun och länsstyrelsen. Vi samlar nu in information för att kunna göra detta på bästa sätt och så fort som möjligt.

Nästa vecka håller banan stängt p.g.a. älgjakt och samtidigt påbörjar vi den tunga dressningen av fairways. Den kommer hålla på i ca2-3v. Det blir nu andra året i rad vi gör denna stora satsning och vi har ju redan märkt hur välgörande detta är och att vi på detta sätt långsiktigt förbättrar fairways lite år för år.

Sedan måste jag avsluta med en både tråkig och rolig nyhet. Tråkigt för oss men rolig för Monica! Monica har hittat en ny och spännande utmaning i sin yrkesroll och kommer därför tyvärr att lämna klubben. Hon har nu varit här i nästan 5 säsonger, alltid med en fantastisk servicenivå och mött er och våra gäster med ett leende. Vi på klubben är väldigt tacksamma för denna tid och önskar Monica all lycka till i framtiden.

Keep svinging
Claes