Nyhetsbrev 22 Partille Golfklubb
  • Städdag
  • Julbord
  • Tung dressning av fairways pågår för fullt. Precis som ifjol lägger vi på drygt 500 ton sand för att långsiktigt förbättra konditionen på dessa.

Banan är annars förhållandevis torr med tanke på all nederbörd som kommit senaste tiden och våra sommargreener är fortfarande riktigt bra med tanke på att vi är inne i november.

Efter en lång säsong ser bankillarna fram mot en välförtjänt ledighet och de flesta påbörjar denna tidigt i december. Då (om vädret inte tvingar oss att göra det tidigare) stänger vi våra ordinarie greener och börjar spela på våra vintergreener.

Tyvärr har vi fått allt tätare besök av vildsvin. På bilden ovan ser ni att vi redan är i full gång med att sätta upp vildsvinsstängsel. I etapp 1 gör vi detta från 4e green runt banan fram till ravinen nedanför 11 tee. Beroende på tjäle och bergborrning för montering av stolparna tror vi att vi är hlet klara under mars månad.

Har ni inte hunnit göra era städpass ännu finns det mycket löv och risa att kratta under november månad.

Önskar alla en fin höstgolf

Keep svinging
    Claes

Höstens städdag
Du får göra sitt ”städpass” när det passar dig bäst.

Ni som vill göra er städdag kan kontakta receptionen för att boka in er på valfri tid under november för att göra era 3 timmars nytta på banan på egen vald tid istället.

Fokus blir då att kratta löv och samla ris. Vi kommer efter inspel från Thomas (vår Banchef) att kunna tala om vilket i område vi behöver hjälp de olika dagarna.

Ersättning för städdagarna 2021
Även i år återbetalas städdepositionen till ditt bankkonto och sker i början av december. Du får 200kr för varje städdag du deltagit på. Därför är det viktigt att du meddelar oss det kontonummer dit du önskar att återbetalningen görs till. Istället för återbetalning kan du välja att hämta en greenfeekupong (för vår bana) per städdag. Har du inte senast 1 dec meddelat att du önskar ersättningen utbetald på ditt konto får du istället en greenfeekupong som du kan hämta ut under nästa säsong.

Om du inte kan vara med under april kan du ändå göra en insats för klubben och återfå dina städpengar / erhålla en greenfee kupong. Du kan byta ut en (1) städdag mot 3 timmars arbete på banan vid annat tillfälle.

Vi kommer även ha ett städpass inför golfveckan.

Men du kan även ersätta närvaron på en (1) städdag genom att hjälpa våra hålvärdar med 3 timmars arbete på banan. De behöver löpande hjälp under hela säsongen. Anmäl dig då direkt till en av hålvärdarna:

Bengt M Magnusson    bengtmagnusson@me.com
Karl-Erik Skåpdal        karlerik.skapdal@gmail.com
Bertil Carlsson            bertil.carlsson@gimlisoft.se

Städdeposition 400kr (juniorer betalar hälften) och har samfaktureras med års- och spelrättsavgiften. Erlägges ej av provmedlem.

Välkomna!

Julbord
Restaurangen kommer äntligen kunna / få servera julbord igen.
Grupper (30 pers) kan boka när som helst. Men för "allmänheten" finns det just nu platser lediga fredag 10 december.

Kostnad 495kr.

Boka: