• Hanna tar över efter Monica

• Julbord

Tyvärr hade vi även i natt besök av vildsvin. Som tur var blev skadorna inte så stora. OG är i full färd med vårt stängselbyggande så fr.o.m. i vår hoppas att vi att vi helt ska slippa oönskade besök av grisar.

Det har under en lång tid kommit kraftig nederbörd. Banan är väldigt blöt och det finns risk både för att spelare kan halka och att banan blir skadad. Så här års växer inget och skador på banan blir därför långvariga. Så ska ni ut och njuta av den sista höstgolfen får ni vara försiktiga.

Greenerna har dock klarat sig riktigt fint och är fortfarande i bra kondition och vi tror vi kommer kunna ha dem öppna ytterligare någon vecka. För att spara övriga gräsytor kommer vi fr.o.m. tisdag den 16:e nästa vecka, liksom ifjol, åter införa obligatorisk "slagmatta" (se bilden ovan) för spel från grönytorna. Slagmattor finns att köpa i receptionen för 50kr (se öppettider). Det kommer även finnas slaggmattor att köpa via swish vid 1a tee.

Nästa vecka kommer vi börja sätta ut våra vintergreener så att ni har något att spela mot när frosten kommer.

Påminner om att vi inom kort tömmer och skänker bort allt som då ligger kvar av upphittade kläder och klubbor. Glöm inte heller att tömma bagarna i vagnboden på allt som går att äta så slipper vi få in skadedjur.

Keep svinging
Claes

Välkommen Hanna!
Vi är glada att redan nu kunna presentera Hanna Wendt som Monicas efterträderska.

Det blir ett för många känt ansikte med stor erfarenhet från arbetet i en golfreception, och från Partille GK i synnerhet. Hanna  har sommarjobbat här på klubben 2019-2021. Vi som träffat henne vet att det är en glad och positiv tjej som är väldigt serviceinriktad och som redan vet hur allting fungerar här hos oss.

Hon tar nästa år uppehåll i studierna och går från 15:e januari till 31:a oktober in på heltid in i rollen som vårt ansikte utåt i kansli- och i reception.

"Jag har jobbat här tre somrar nu och trivs jättebra med alla medlemmar och medarbetare. Nu är jag taggad på att ta över efter Monica och även ta mig an nya arbetsuppgifter som den här tjänsten innebär. Jag ser jag fram emot att träffa er alla till våren igen!" säger Hanna.

Välkommen säger vi!

Julbord
Boka in företagets julfest eller samla ihop vänner och familj för att fira in julen hos oss! Med sprakande brasa, vällagad god mat och personlig service ser vi till att alla får en härlig julstämning och minnesvärd stund hos oss.

Den 30/11, 1/12,8/12 och 10/12 har vi fortfarande platser kvar till vårt klassiska julbord!

För större sällskap med mer än 30 personer kan ni boka hela restaurangen för julfest/julbord.

Även i år erbjuder vi vårt mycket uppskattade Julbord att ta med hem. Går att beställa till julafton!  395 kr per/ person

Nyår!
Beställ vår trerätters nyårsmeny!

För mer info eller beställning kontakta oss på info@ojersjomat.se alt 031 987546

Öjersjö Mat & Golf