God uppslutning vårens städdag

När vårens städdag genomfördes i strålande vårväder på söndagen så kom det närmare 150 medlemmar för att göra banan fin inför vårsäsongen.

Med så god uppslutning blev det mycket arbete gjort. Stora delar av banan blev räfsad så ris och löv kom bort från spelytorna. Dessutom kunde vi göra i ordning de flesta av våra ombyggda ytor så att vi kan så och lägga fördigt gräs de kommande veckorna. Efter väl förrättat värv bjöds det på korv med bröd och dricka på klubbhusets altan.

För de som är med på en eller båda av årets städdagar så sker återbetalning av städdeposition efter höstens städdag. Då går det att välja på återbetalning 200kr eller en greenfeebiljett per genomförd städdag. Samma gäller naturligtvis för den som gjort motsvarande arbete i hålvärdssystemet eller onsdagsgänget.

Höstens städdag genomförs söndagen den 20e november.