Andra omgången av Juniorpokalen

Idag spelades andra omgången av Juniorpokalen på klubben. 23 glada juniorer var med, indelade i klasserna flickor, pojkar och grönt kort 37-54.

Vinnaren i pojkklassen blev Linus Gahnström före tvåan William Carestam, trean Simon Beramand och på en fjärde plats Filip Berntsson. Tjejklassen vanns av Isabelle Falk och i gröna kortklassen vann Ida Hermansson före Nils Bohlin. Bästa bruttoscore hade William Hermansson. Stort grattis till alla duktiga juniorer!

Den här omgången var också kval till Galvin Green PGA Junior ProAm där de två bästa pojkarna netto, två bästa flickorna netto samt två bästa brutto, oavsett klass, spelar distriktsfinal med Marcus och Linda här på Partille GK den 20 juli.

Aktuell Order of Merit hittar du via länken. Måns Jisonsund leder pojkklassen medan Bella Falk leder flickornas.