Andra omgången av Juniorpokalen

I tisdags på Nationaldagen var det dags för andra omgången av Juniorpokalen och det var rekordstort deltagande!

Grönakortklassen: I mitten vinnaren Elliot Fredäng, till vänster tvåa Hugo Berg och till höger trea Olof Wikström.

34 glada tjejer och killar spelade tävlingen i tre klasser. Flickklassen vanns av Emelie Roussos, två blev Isabelle Falk och trea blev Ida Hermansson. I pojkklassen vann William Carestam, tvåa kom Gustav Stålarm och Oscar Lund tog hem tredje platsen. Grönakortklassen vanns av Elliot Fredäng, tvåa blev Hugo Berg och Olof Wikström kom på tredje plats.

Den här tävlingen var också kval till Galvin Green PGA Junior ProAm som spelas den 17 juli. De två bästa flickorna netto, de två bästa pojkarna netto och de två bästa bruttoresultaten blev klara för distriktsfinalen tillsammans med de tre wildcards som Marcus och Linda disponerade.

Emelie, Bella, William, Gustav samt Rasmus Thorén och Måns Jisonsund tog de automatiska platserna. Linda och Marcus delade sedan ut wild cards till Ida, Oscar och Linus Gahnström, Dessa nio spelar på Gräppås eller Öijared tillsammans med Marcus, Linda och Patrik den 17/7. Mer info kommer snart.

Stort grattis och lycka till!