Årsmötet 2016

På onsdagskvällen genomfördes föreningens årsmöte. Som vanligt blev det en lugn historia som den här gången avverkades på rekordtiden 36 minuter.

Endast 50 röstberättigade medlemmar kom till golfklubben när årsmötet 2016 genomfördes på onsdagskvällen. Redovisningen av klubbens finanser visade att 2015 blev ytterligare ett lyckat år, det sjätte på raken med ett plusresultat. Den här gången blev det knappt 200.000kr i vinst. Det mest positiva med 2015 var dock att medlemsantalet ökade i samtliga kategorier, bland juniorer med så mycket som 20%.

Styrelsens budgetförslag röstades igenom vilket innebär avgiftshöjningar på ca. 3%. Valberedningens förslag gick också igenom vilket innebär att Anders Rydberg går in i ytterligare ett år som föreningens ordförande och Bengt M. Magnusson, Annika Ewreskär Lövgren samt Ulf Byberg omvaldes för två år som ledamöter. Siv Gunnarsson, Ingemar Rönnertz och Mikael Gruber valdes av årsmötet 2015 och har ett år kvar på sina mandat.

Efter årsmötesförhandlingarna delades det traditionsenligt ut medaljer för KM Match. Anna Hagelberg vann damklassen efter finalseger mot Matilda Frövenholt medan Patrik Skoog besegrade Henrik Johansson bland herrarna.

Kommentarer

Fler artiklar