Banan öpnnar på torsdag

ÄNTLIGEN

Nu kommer värmen (åtminstone så att gräset börjar växa) och på skärtorsdag 12.05 sätter Thomas (vår banchef) i flaggan på green hål 1 och bana är då öppen!

På onsdag kommer vi findressa greenerna och på torsdag morgon klipper vi dem.

Är det riktigt kalla nätter så kommer även om det inte är frost hålla stängt på morgontimmarna. Kommer skyltas tydligt på 1a tee. Vid frost är det alltid absolut förbjudet att bedträda greenerna (även bara för att hämta en boll). Om det blir frost stänger vi banan och alla tider avbokas.

Uppmanar alla att redan från början laga minst 2 nedslagsmärken per green. Hjälp oss vårda våra greener så de blir lika fina som i fjol.

Det har hänt en hel del på banan sedan i höstas och det ni kommer kunna se är bl.a:
- Vi har ju för 3e året i rad dressat fairway tungt på hösten, vilket bör ge en lite förbättring av fairways år för år. Även i år ligger det drygt 500 ton sand med i budgeten.

- Gamla 15:e green är om gjord och kommer sås med ”reservgräs”

- Dränering är lagd tvärs över 1:ans fairway

- ”Bergsknallen” mitt i 18 fairway kort green är borttagensamt ånga stora stenar och berg i dagen har försvunnit främst på slingan 1 - 9. Hela vänstersidan av hål 6 år åtgärdad och diket kort green är nu kulverterat för en bättre spelupplevelse. All dessa områden har inte hunnit markeras men ni ser tydligt att det är mark under arbete och det är fri dropp närmaste vägen ut, dock ej närmare hål.

- 4 nya orangea tees på hål 1, 3, 6 & 9, dessutom har vi hyvlat av och fixat till tee 5 & gul 9.

- Vi har även satt upp ett vildsvinsstängsel (betrakta det alltid som strömförande). Stängslet är att betrakta som ett oflyttbart tillverkat föremål enligt regel 16:b.

Dessutom har vi lagt på nytt grus på vägar, trimmat träd och grenar och en hel del annat. Glöm inte heller bort att besöka vår helt nyrenoverade restaurang.
Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Shopen öppen 7 dagar i veckan 2023-03-23
Golfveckan 2023-03-22
Vårens Städdag 2023-03-22
Seniore60+ Vårupptakt 2023-03-19
Inbjudan 2023-03-16