Claes Leander blir ny klubbchef

Partille GKs styrelse har glädjen att presentera Claes Leander som ny klubbchef. Claes kommer närmast från tjänsten som klubbchef på Sjögärde GK och har innan det främst arbetat med sponsring och event i allmänhet och inom golfen i synnerhet.
Claes startar sin tjänst på Partille GK den 14 februari 2019, men kommer redan i december att påbörja överlämningen från Patrik.

Styrelsen Partille GK

Här kommer en hälsning från Claes:

Hej alla medlemmar, partners, leverantörer och gäster! Det ska bli så kul att få lära känna er och bli en del av klubben. Jag har redan varit på besök och träffat mina nya kollegor och fått en härlig känsla. Jag hoppas få presentera mig mer utförligt på årsmötet men här kommer en kort sammanfattning;

Jag är 55 år och bor sedan 2 år i Göteborg. Född och uppvuxen i Stockholm men har tillbringat alla mina somrar på Orust där jag har ett sommarhus precis vid golfbanan. Jag har för närvarande hcp 10 och har som bäst varit nere på 5. Min favoritklubba är min putter.

Jag har verkat i resebranschen i nästan hela mitt liv varav de sista 20 åren med nära koppling till golfen inom olika områden. Som Sponsor- och Eventchef på SAS har jag jobbat nära och integrerat med SGF, PGA, Solheim Cup, IMG, tourtävlingarna Scandinavian TPC hosted by Annika & Scandinavian (SAS) Masters samt flera olika juniorsatsningar.

Jag har träffat massor av golfare, allt från världsstjärnor till de som vill prova på golf för första gången. Haft nära samarbete med alla typer av golfklubbar både utomlands och här i Sverige. I 10 år drev jag den rikstäckande tävlingen Företagsgolfen och de senaste 2 åren har jag varit klubbchef på Sjögärde GK.
Nu ser jag fram emot att få lära känna er och få fortsätta det fina arbete som styrelsen och Patrik redan gör idag.

Vänligen Claes