Dags för Partille Ladies Open

Då är vi på gång med Partille Ladies Open igen. Damtourtävlingen med 30.000kr i prispengars spelas i morgon onsdag 13e juni för andra gången.

Förra året blev det ett stort startfält och amatören Andrea Grimberg-Lignell drog till slut det längsta strået. På grund av krockar med andra tävlingar blir det tyvärr ett betydligt mindre startfält i år men det finns några riktigt starka spelare att titta på.

Absolut bäst meriter har Linda Wessberg, Hills, som har vunnit tre gånger på Europatouren och dessutom spelat Solheim Cup. I år har hon bl.a. en andraplats på tegelberga Open på SGT. Spännande uppstickare är Sofie Bringner, också från Hills, samt förstaårsproffset Moa Folke från Tranås. Båda två har redan nått pallplatser på SGT den här säsongen.

Amanda Jakobsson från Lysegården gör sin allra första start som proffs efter fyra framgångsrika år på college. Det finns fler spännade collegespelare i startfältet som Amanda Lindahl från Ulricehamn, och självklart hoppas vi lite extra på våra egna tjejer Matilda Frövenholt och Eleonor Skoog. Dessutom hittar vi vår tränare Rickards dotter Linn Thörnqvist i startfältet, hon representerar visserligen fortfarande Gullbringa men syns ofta här på klubben.

Första start är 08.00, ni hittar starttiderna och resultaten på Golfbox livescoring sker med resultatredovisning var sjätte hål.

 

 

Kommentarer

Fler artiklar