Damkommittén informerar

Utskick nr 5 - 2021-05-27

Hej

Snart är det 1 juni med Upptaktseclectic där alla är välkomna att delta. Redan nu är det många anmälda till de lottade tiderna och vi kan också se att många damer är inbokade i vanliga bollar. Så kul ….

Det krävs ingen föranmälan eller betalning för att spela Upptaktseclectic, resultatet räknas med i vanliga Eclectic för de som fortsätter efter denna första omgång, vilket vi hoppas att många gör.
Du anmäler dig och betalar i Min Golf/tävlingar på ”Damernas Eclectic Webbetalning 320 kr”. Där väljer du röd eller orange tee och om du skall spela 18 eller 9 hål.

Från 1 juni ska alla tävlings- och handicapronder åter spelas enligt ordinarie regler för golfspel. Mer information om detta kommer från klubben.

Vi räknar med att SGF snart kommer att anpassa sina rekommendationer om antalet deltagare vid allmänna sammankomster, gör de inte det blir det inget möte.
Men vi tror att nya rekommendationer kommer - så boka in ….

Välkomstmötet för nya medlemmar 9 juni kl. 18:30
Till detta tillfälle bjuder vi in alla damer som är nya i klubben 2020 och 2021. Är du medlem sedan tidigare men känner dig som ny, ja då är du naturligtvis också välkommen!
Anmälningslista finns på anslagstavlan. För information om kvällens innehåll, se bifogade inbjudan.

Nästa aktivitet på programmet är Apelsinslaget 15 juni.
Det är ett lotteri där 4 greenfee-biljetter till Vallda GK lottas ut bland alla som deltar.
Vi spelar från orange tee och lägger våra scorekort (lotter) i en låda i receptionen, se bifogade inbjudan.

Vi har uppdaterat vår folder med nya datum, t ex ”Vals-slaget med AW” fredagen den 3/9.

Volvo har ändrat klassindelningen för Volvoslaget 20 juni. Det är inte längre dam och herrklasser som vi informerat om i foldern.

Damkommittén

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partillegk.se

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Utskick nr 4 - 2021-05-18

Hej

Nu har det efterlängtade beskedet kommit från SGF - vi får tävla fr o m 1 juni!
Det är en tisdag så först ut är vi damer ….

Vi startar 1 juni med en Upptaktseclectic där alla är välkomna. Det krävs ingen föranmälan eller betalning för att spela, resultatet räknas med i vanliga Eclectic för de som fortsätter efter denna första omgång. För övriga blir det en trevlig testa-på-runda.

Även i år har Eclectic lottade tider både fm och em för dom som vill hitta nya spelkamrater eller variera sig lite. Dessutom är tiderna 16:30 – 18:00 reserverade för damer t o m fredag veckan före spel. Så passa på att boka dig senast fredag, sedan släpps tiderna även för herrar.

Nytt för i år är att du anmäler dig och betalar i Min Golf/tävlingar på ”Damernas Eclectic Webbetalning 320 kr”. Där väljer du röd eller orange tee och om du skall spela 18 eller 9 hål.

Mer om Eclectic finns att läsa i bifogade fil.

Vi kommer att genomföra alla utlysta tävlingar och aktiviteter fr o m 1 juni som planerat.

Välkomstmötet kommer vi, om möjligt, att bjuda in till när restriktionerna släpper och man får träffas i grupp igen.

Helt klart är att vi spelar fjolårets populära ”Vals-slaget med AW” fredagen den 3/9.
Bjud gärna redan nu in golfspelande damer från andra klubbar till denna kväll.

Först på tur bland redan aviserade aktiviteter står Apelsinslaget 15 juni. Det är ett lotteri där 4 greenfee-biljetter till Vallda GK kommer att lottas ut bland alla som deltar. Vi spelar från orange tee och lägger våra scorekort (lotter) i en låda i receptionen, inbjudan kommer.

Damkommittén

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se