Damkommittén informerar

Hej!

Nyss var det vinter och banan fylldes av skidor och pulkor. Nu är det vår i luften och suget efter golfen har tagit fart. Snart är en ny härlig golfsäsong här och det är dags att fylla banan med bagar och klubbor igen.

Vi i damkommittén har ägnat golfuppehållet åt att planera för en ny säsong med varierat utbud.
Mycket är sig likt från förra året, både sådant vi kunde genomföra och sådant vi fick avstå pga. pandemin kommer igen. Men en ny rolig helgtävling i höst kan vi utlova!

Självklart kommer vi att fortsätta med Running Eclectic på tisdagar. Eclecticen pågår hela säsongen och du spelar så många (eller få) tisdagar som du vill. När säsongen är över räknas det bästa resultatet på respektive hål som du gjort under säsongen. Har du inte provat på, så gör det! Eclectic hjälper till att prioritera in golfen i almanackan! Vi hoppas vi åter blir riktigt många i år då vi har hela säsongen till vårt förfogande.

Det blir även andra aktiviteter för att stimulera till golf och social samvaro. Om dessa och mer om Eclectic och andra tävlingar kommer vi att informera om i ett Upptaktsmail i påskveckan.

Som du förstår blir det inget Vårupptaktsmöte, istället bjuder vi in till en Upptakts Eclectic.
Vi hoppas att riktigt många vill delta och på detta sätt dra igång Damsäsongen. Det krävs ingen föranmälan eller betalning för att spela, resultatet räknas med i vanliga Eclectic för de som fortsätter efter denna första omgång. Mer info kommer.

Här kommer några av vårens aktiviteter att boka in i almanackan.

Tisdag 13/4

Upptakts Eclectic för alla.

Tisdag 20/4

Eclectic startar.

Söndag 25/4

Damernas Vårslag, en Texas Scramble med Shotgunstart och lunch.

Fredag 28/5

Damernas AW med Vals-slaget, en lättsam tävling för medlemmar och gäster där vi avslutar med en läcker ”tallrik” på krogen.

Välkommen till en ny golfsäsong!

Hälsningar Damkommittén
Lotta Tjäder, Louise Bramfeldt, Marianne Hallberg, Eva Nilsson och Lisa Jensäter

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partille.se

PS!
Du vet väl att vi har en egen Facebookgrupp, Partille Golfklubb Ladies.