Utskick nr 7

Hoppas du har en fin golfsommar. När semestern nu närmar sig slutet för många är det dags att dra igång hösens roligheter.

Först ut är Tre klubbor och en putter tisdag 17/8. Sista anmälan lördag 13/8 kl. 15:00. Första start 16:00 – möjlighet att önska sen starttid. Välj ut dina favoritklubbor och häng med på denna roliga poängbogey som inte är hcp-grundande. Vi avslutar med prisutdelning, kaffe/tee smörgås kan du beställa vid anmälan.
Obs ingen Eclectic denna tisdag!

Efter ett års pandemiuppehåll är det åter dags för Partille GK:s stora inbjudningstävling. Damernas Handslag, där vi slår ett slag för organisationen Hand in Hand.
18 hål bästboll/poängbogey i par, torsdag 26/8 med shotgunstart 13:30.
Sista anmälan torsdag 19/8 kl. 15:00.  Vi avslutar med en smarrig buffé och ett stort prisbord. Bjud gärna in golfande damer från andra klubbar till denna trevliga dag.

Redan veckan efter är det dags för en favorit i repris.
Vals-slaget med AW, 9 hål i lottade 4:a manna lag, fredagen den 3/9. Sista anmälan söndag 29/8 kl. 15:00. Första start 15:10 – möjlighet att önska sen starttid. Vi spelar 9 hål poäng-bogey i lottade fyrmannalag. På hål 1 räknas ett resultat, på hål 2 två räknas två resultat, på hål 3 räknas tre resultat, på hål 4 räknas 1 resultat osv. Efteråt serverar krogen en härlig tallrik med lite smått och gott. Stort prisbord där Arken SPA står för första priset. Även detta är en öppen tävling så bjud med golfande vänner och kollegor till en annorlunda After Work.

Säsongens sista tävling är en rolig nyhet.
Trikoloren lördag 18/9. En bästboll/poängbogey i par över 18 hål där vi spelar från både gul, blå och röd tee.
Ditt hcp är den du får från blå tee, tävlingen är inte hcp-grundande. Sista anmälan onsdag 15/9 kl. 15:00. Vi avslutar med lunch och prisutdelning i restaurangen.

Eclectic löper på som vanligt – nästan
. Klubben står värd för en stor nationell tävling måndag 13/9 och tisdag 14/9. Det innebär att vi behöver flytta på oss lite. Omgång 18 spelas därför över två dagar, tisdag em och hela onsdag. Det kommer att finnas lottade tider tisdag em och onsdag fm. Mer om detta och inbjudan till Höstavslutningen tisdag 28/9 kommer i nästa Utskick.

Välkommen till allt roligt!
Damkommittén
Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till dk@partillegk.se