Stöd Ett slag för Cancerfonden 3e juli

Söndagen den 3/7 spelas årets absolut viktigaste tävling på Partille Golfklubb. Här finns det möjlighet att verkligen göra nytta eftersom allt inte handlar om drivar, puttar eller poäng utan om att dra in så mycket pengar som möjligt till Cancerfonden. Hela överskottet går till Cancerfonden!

Tävlingen spelas som en singeltävling 18 hål. Öppen tävling. Spelform​: Klass A slagtävling, Klass B och C slaggolf och Klass D poängbogey nio hål.
Klass D endast för Medlemmar i Partille GK. Anmälningsavgift 120 kr. Öppen för gäster, 470 kr inkl. tävlingsgreenfee (junior 295 kr).

Som vanligt behöver vi inte bara spelare utan vi behöver givmilda sponsorer också. Har du möjlighet att skänka något till prisbordet så gör du en extra stor insats. Allt är av intresse! Kontakta TL Christina Harton på 0709-67 00 04, christina.harthon@comhem.se eller vår klubbchef Patrik Skoog på 031- 98 70 43, klubbchef@partillegk.se