Extra insats- städdag tisdag 2 juli

Vi bjuder in till en extra städdag. Syftet är att hjälpa Thomas & bankillarna att göra banan extra fin inför golfveckan.

De som har möjlighet att ställa upp får räkna denna dag som en vanlig städdag, ersätter alltså en av de "valiga städdagarna" vi har på vår eller höst - och räknas därför in som en av de två dagsverken man skall göra får att återfå sin städpeng.

Onsdagsgänget och våra Hålvårdar kommer vara på plats och fungera som "arbetsledare". Det är främst hjälp med att laga nedslagsmärken, fylla i uppslagen torv,  se till att vi har det prydligt runt klubbhus, range och övningsområden.

Vi bjuder på kaffe, saft och korv efter utfört arbete.

Tisdag 2 juli
Samling från 0830 vid maskinhallen och sedan jobbar vi mellan 0900 - 1200.

FAKTA STÄDPENG
Städdeposition återbetalas med 200kr (100kr för junior) per genomförd städdag eller motsvarande arbete i hålvärdssystemet. Man kan även välja att istället för pengarna erhålla en greenfeekupong / städdag.

Om du inte kan vara med på den ena eller bägge städdagarna (vår/höst) kan du ändå göra en insats för klubben och återfå dina städpengar / erhålla en greenfee kupong. Du kan byta ut en (1) städdag mot 3 timmars arbete på banan vid annat tillfälle, som nu den 2/7.