Gäster

Hjärtligt välkommen som gäst till Partille GK för att spela golf, träna eller ta lektioner, handla i shopen eller äta och dricka i restaurangen. Vi skall göra allt för att ditt besök skall bli lyckat. Banan är öppen för gästspel alla dagar.

Lediga starttider hittar du på sidan Aktuellt bokningsläge.

Alla grästees är nu öppna. Våra greener är fantasiska!

GREENFEE 2019

Ordinarie greenfee vardagar: Senior 500kr Junior 250kr

Ordinarie greenfee lördag, söndag och helgdag: Senior 600kr Junior 300kr

Gäst till medlem betalar 400kr på vardagar och 500kr på helger, juniorer halv avgift
Golfhäftet  - rabatten gäller endast på vår ordinare greenfee, inga rabatter på rabatter ges!

Gryningsgreenfee före 08:00: 150kr rabatt på ordinarie greenfee (junior 75kr) (går ej att kombineras med andra rabatter)

Skymningsgreenfee efter 18:00: 200kr rabatt på ordinarie greenfee (junior 100kr) (går ej att kombineras med andra rabatter)

Greenfee gäller för heldag. En andra runda kan bokas i mån av plats efter att den första avslutats.

Greenfee 9 hål vardagar: Senior 250kr Junior 125kr.

Greenfee 9 hål lördag, söndag och helgdag: Senior 300kr Junior 150kr

9 håls greenfee gäller alla dagar efter kl. 16.00. Under perioden maj till juli är 9 håls greenfee ej bokningsbart, utan gäller endast lediga tider på plats. Inga rabatter gäller på 9håls greenfee.

Om påbörjad rond avbryts pga. dåligt väder återbetalas inte erlagd avgift.
Den som spelar på banan utan att ha erlagt spelavgift debiteras dubbel ordinarie greenfee.

Det går inte att kombinera flera olika rabatter.

Följande erbjudanden och samarbeten finns

Det går inte att kombinera flera olika rabatter.
Samarbeten med andra golfklubbar se länk i menyn till vänster.

Golfhäftet Innehavare av golfhäftet erhåller 50% rabatt på aktuell greenfee vid spel helgfri måndag till fredag. Gäller vid ett speltillfälle.
Observera - Rabatten gäller endast på vår ordinare greenfee, inga rabatter på rabatter ges!

Introduktionskort utfärdade av GGF eller SGF gäller enligt villkoren för respektive kort.

För innehavare av PGA, GAF och SGA medlemskort gäller fritt spel efter godkännande från motsvarande kollega på Partille GK.