Gäster

Hjärtligt välkommen som gäst till Partille GK för att spela golf, träna, ta lektioner, handla i shopen eller äta och dricka i restaurangen. Vi gör vårt bästa för att ditt besök skall bli lyckat. Banan är öppen för gästspel alla dagar.

Lediga starttider hittar du på sidan Aktuellt bokningsläge.

GREENFEE 2023

Aktuell banstatus

 

Alla dagar under säsong med ordinarie greener

Senior 650 kr / Junior 325 kr

 

Om det vid greenfeekontroll visar sig att betalning inte skett utgår böter på dubbla greenfeeavgiften samt att en anmälan görs till hemmaklubben.

Viktigt är att du ankomstregistrerar dig. Om du inte avbokar din tid minst 2 timmar innan "Tee-off" eller dyker upp, kan du få en faktura på en "No Show-avgift".

Allt tyder på att vi i år liksom ifjol har extremt många som vill nyttja banan. Vi vädjar därför till er alla av respekt mot varandra att hantera era bokningar på bästa sätt. Samtliga spelare i bollen skall namnges med namn och golf-ID. Receptionen har rätt att tilldela plats till annan spelare i boll som inte är fylld och att flytta ensamspelare eller tvåbollar max. 20 minuter för att fylla upp till tre- eller fyrbollar.Greenfee alla dagar: Senior 650kr / Junior 325kr
Gäst till medlem alla dagar: Senior betalar 500kr i greenfee / Junior betalar 250kr i greenfee

Gryningsgreenfee före 08:00: Senior 150kr rabatt på ordinarie greenfee / Junior 75kr rabatt på ordinarie greenfee (går ej att kombineras med andra rabatter)

Skymningsgreenfee efter 18:00: Senior 200kr rabatt på ordinarie greenfee / Junior 100kr rabatt på ordinarie greenfee (går ej att kombineras med andra rabatter)

Greenfee gäller för heldag. En andra runda kan bokas i mån av plats efter att den första avslutats.


Greenfee för 9 hål:
Halv ordinare greenfee, Senior 325kr / Junior 165kr
Inga rabatter gäller på 9 håls greenfee.

Avbruten rond på grund av dåligt väder
Om påbörjad rond avbryts p.g.a. dåligt väder återbetalas inte erlagd avgift.

Avbruten rond på grund av åska 
Om du tvingas avbryta din rond på grund av åska betalar vi inte tillbaka några pengar. Kommer du in till receptionen inom två timmar efter din starttid vid åskväder erbjuder vi värdecheckar motsvarande halva den avgift du betalat för din 18-hålsrond.

Den som spelar på banan utan att ha erlagt spelavgift debiteras dubbel ordinarie greenfee och anmäls till GGF.

Det går inte att kombinera flera olika rabatter

Samarbeten med andra golfklubbar se länk i menyn till höger


Fadderrundor - Se vilka regler och greenfee som gäller under Fadderrundor

Introduktionskort utfärdade av GGF eller SGF gäller enligt villkoren för respektive kort.

För innehavare av PGA, GAF och SGA medlemskort gäller fritt spel efter godkännande från motsvarande kollega på Partille GK.


ÖVERENSKOMMELSE OM JUNIORSAMARBETET 2023