Gäster

Hjärtligt välkommen som gäst till Partille GK för att spela golf, träna, ta lektioner, handla i shopen eller äta och dricka i restaurangen. Vi gör vårt bästa för att ditt besök skall bli lyckat. Banan är öppen för gästspel alla dagar.

Lediga starttider hittar du på sidan Aktuellt bokningsläge.

GREENFEE 2021

Banan är öppen med sommargreener och utslagsmattor.

Det blir sommargreener och utslagsmattor. Grässtees för vi tyvärr vänta med lite till.
Det pågår fortfarande vårarbeten på banan. Vi erbjuder säsongsgreenfee.
  • Säsongsgreenfee - Vardag 500 kr & Helg 550kr
  • Extraordinärt vårarbete (bl.a. ombyggnad av några tees & 12:e fairway) som kan påverka spelupplevelsen pågår
  • Använd gärna våra slagsmattor för att spara våra fairways nu när det är kallt.

Om det vid greenfeekontroll visar sig att betalning inte skett utgår böter på dubbla greenfeeavgiften samt att en anmälan görs till hemmaklubben.
Viktigt är att du ankomstregistrerar dig. Om du inte avbokar din tid minst 2 timmar innan "Tee-off" eller dyker upp, kan du få en faktura på en "No Show-avgift".

Allt tyder på att vi i år liksom ifjol har extremt många som vill nyttja banan. Vi vädjar därför till er alla av respekt mot varandra att hantera era bokningar på bästa sätt. Samtliga spelare i bollen skall namnges med namn och golf-ID. Receptionen har rätt att tilldela plats till annan spelare i boll som inte är fylld och att flytta ensamspelare eller tvåbollar max. 20 minuter för att fylla upp till tre- eller fyrbollar.

Golfhäftet gäller EJ 2021

Greenfee vardagar:
Senior 600kr / Junior 300kr
Gäst till medlem vardagar: Senior betalar 450kr i greenfee / Junior betalar 225kr i greenfee

Greenfee lördag, söndag och helgdag: Senior 650kr / Junior 325kr
Gäst till medlem lördag, söndag och helgdag: Senior betalar 500kr i greenfee / Junior betalar 250kr i greenfee

Gryningsgreenfee före 08:00: Senior 150kr rabatt på ordinarie greenfee / Junior 75kr rabatt på ordinarie greenfee (går ej att kombineras med andra rabatter)
Skymningsgreenfee efter 18:00: Senior 200kr rabatt på ordinarie greenfee / Junior 100kr rabatt på ordinarie greenfee (går ej att kombineras med andra rabatter)

Greenfee gäller för heldag. En andra runda kan bokas i mån av plats efter att den första avslutats.

Greenfee 9 hål vardagar: Senior 300kr / Junior 150kr
Greenfee 9 hål lördag, söndag och helgdag: Senior 350kr / Junior 175kr
Greenfee 9 hål gäller alla dagar efter kl. 16.00. Under perioden maj till juli är 9 håls greenfee ej bokningsbart, utan gäller endast lediga tider på plats.
Inga rabatter gäller på 9 håls greenfee.

Om påbörjad rond avbryts pga. dåligt väder återbetalas inte erlagd avgift.
Den som spelar på banan utan att ha erlagt spelavgift debiteras dubbel ordinarie greenfee.

Det går inte att kombinera flera olika rabatter

Samarbeten med andra golfklubbar se länk i menyn till vänster

Fadderrundor - Se vilka regler och greenfee som gäller under Fadderrundor

Introduktionskort utfärdade av GGF eller SGF gäller enligt villkoren för respektive kort.

För innehavare av PGA, GAF och SGA medlemskort gäller fritt spel efter godkännande från motsvarande kollega på Partille GK.

ÖVERENSKOMMELSE OM JUNIORSAMARBETET 2021 (för medverkande klubbar)

Precis som tidigare fritt spel för våra juniorer (som är medlem i deltagande klubb) men med en begränsning om 2 tillfällen/klubb.

Ett betydligt strängare krav på förfrågan och klartecken från klubben, därefter registrering i reception med kvitto på att greenfeeavgiften ”nollats” i kassan.

D.v.s om receptionen är stängd så kan "fritt spell" ej nyttjas!

Greenfee som ej reglerats såhär (eller om möjligheten till  fritt spel missbrukats på annat sätt) ses som en skuld till klubben och kommer att faktureras.