Greenfeesamarbete för våra gäster

Följande erbjudanden och samarbeten finns

Gäst till medlem erhåller 100 kr rabatt (juniorer 50kr) på ordinarie greenfee. Gäst och medlem skall spela tillsammans och på samma bokning. Observera att du inte kan kombinera flera olika rabatter.

Är du fullbetalande medlem i någon av nedanstående klubbar gäller följande (normal vardagsgreefee 500 kr & helg 600 kr):

Klubb  Dag  Greenfee
Albatross Vardagar 400:- vardag
Chalmers Alla dagar  400:- vardag,  500:- helgdag
Kungälv-Kode Alla dagar  400:- vardag,  500:- helgdag
Gräppås  Alla dagar  400:- vardag,  500:- helgdag
Torslanda  Alla dagar  400:- vardag,  500:- helgdag
Falköping Alla dagar 400:- vardag,  500:- helgdag

Dessa priser kan inte kombineras med andra rabatter.

Just nu upplever många klubbar ett extremt tryck på medlemsspel och kan därför inte alltid ta emot gratisspelande juniorer alla tider.
Förmånen med fritt spel för juniorer är tänkt att vara en möjlighet att hälsa på golfkompisar på andra klubbar (inte att ses som en obegränsad rättighet). Dvs man ska spela med en kompis från Partille GK.

Ring alltid till klubben minst en dag innan spel och fråga om förmånen kan utnyttjas vid önskad tid.

Partille GK är med i junioröverenskommelsen inom Göteborgs Golfförbund. Som junior (upp till 21år) och fullbetalande medlem i någon av nedanstående klubbar spelar du fritt på Partille GK om du spelar med en av våra juniorer:

Albatross GK, Ale GK, Backa Säteri IF Golf, Bollestad GK, Chalmers GK, Forsgårdens GK, Gräppås GK, Gullbringa G&CC, Kungälv-Kode GK, Lerjedalen GK, Lysegården GK, Mölndals GK, Stora Lundby GK,Särö GC och Torslanda GK.

För följande klubbar gäller spel för juniorer enligt ovan under perioden 10/6-17 till 10/8-17:

Sankt Jörgen Park GK

Aktuella klubbar & Regler - Fritt spel för juniorer inom Göteborgs Golfförbund