Greenfeesamarbete för våra gäster

Följande erbjudanden och samarbeten finns

Gäst till medlem erhåller 150kr rabatt (juniorer 75kr) på ordinarie greenfee. Gäst och medlem skall spela tillsammans och på samma bokning. Observera att du inte kan kombinera flera olika rabatter.

Nya regler gäller för Junioröverenskommelsen inom Göteborgs Golfförbund 2021 (se nedan).

Golfhäftet gäller inte 2021.

Är du fullbetalande medlem i någon av nedanstående klubbar har du 100kr i rabatt på ordinarie greenfee:
(ordinarie greenfee vardag 600 kr & helg 650 kr):

Klubb  Dag  Greenfee
Chalmers Alla dagar  Vardagar, Senior 500:- / Helgdag, Senior 550kr
Kungälv-Kode Alla dagar  Vardagar, Senior 500:- / Helgdag, Senior 550kr
Gräppås  Alla dagar  Vardagar, Senior 500:- / Helgdag, Senior 550kr
Torslanda  Alla dagar  Vardagar, Senior 500:- / Helgdag, Senior 550kr
Falköping Alla dagar Vardagar, Senior 500:- / Helgdag, Senior 550kr

Dessa priser kan inte kombineras med andra rabatter.

ÖVERENSKOMMELSE OM JUNIORSAMARBETET 2021 (för medverkande klubbar)

Precis som tidigare fritt spel för våra juniorer (som är medlem i deltagande klubb) men med en begränsning om 2 tillfällen/klubb.

Ett betydligt strängare krav på förfrågan och klartecken från klubben, därefter registrering i reception med kvitto på att greenfeeavgiften ”nollats” i kassan.

D.v.s om receptionen är stängd så kan "fritt spell" ej nyttjas!

Greenfee som ej reglerats såhär (eller om möjligheten till  fritt spel missbrukats på annat sätt) ses som en skuld till klubben och kommer att faktureras.