ANMÄL ER

Många roliga tävlingar hela veckan!

Slår ett extra slag för superfina HIO priser hela veckan men även för Golfveckans bästa kvinnliga och manliga golfare 2019

Vinnande dam och herre får delta med varsitt tvåmannalag i kvalspelet för Sveriges äldsta och roligaste lagtävling, nämligen den 82:a upplagan av Företagsgolfen som sker på Tylösand (norra).

Anmälnings avgiften är annars 1 325 kr per spelare. Då ingår det också ett utökat startpaket värt 2 000 kr per person. Möjlighet finns att gå till Finalen som ånyo spelas på fashionabla K Club utanför Dublin den 13-16 oktober 2019

Om du inte vinner kan du ändå anmäla dig till kvaltävlingen på www.foretagsgolfen.se

Golfveckan inleds med traditionella korthålstävlingen med 18 par 3 hål. Sedan finns många roliga tävlingsformer kommande dagar.

Missa inte heller vår tävling Krogrundan som avslutar golfveckan. Dels bjuds det på en härlig grillbuffé till lunchmsom ingår i avgiften, dels bjuder vi på tävlingsgreenfee (så bjud in alla dina golfkompisar från andra klubbar och visa upp fina Partille) och inte minst, resturangen lovar ett prisbord värt 25.000 kr! Startavgift 250kr.