Golfveckan 2018 9-14 juli

Tag chansen att spela roliga tävlingar i stora startfält med fina priser. Anmälningstiden till samtliga tävlingar går ut kl. 15.00 två dagar före speldag. Anmälningsavgiften är 100kr utom på Krogrundan då anmälningsavgiften är 300kr vilket inkluderar kvällens middag och underhållning. Tävlingsgreenfeen är 180kr på måndag och tisdag, 350kr på onsdag, torsdag och fredag medan vi bjuder på greenfeen under lördagens Krogrunda. (Juniorer halv GF) Välkomna!

Måndag 9 juli spelas Hålslaget, en korthålstävling som spelas slagtävling Scratch i mindre hcp-klasser efter anmälningarna. En av de allra populäraste tävlingarna som innebär en mjukstart på veckan. Gemensam prisudelning när alla klasser är färdigspelade. Öppen även för medlemmar med klubbhcp. 37-54.

Tisdag 10 juli spelar vi Olkas Trissgolf, en partävling med 6 hål Irish Greensome, 6 hål Greensome och 6 hål Foursome. Två klasser. Sponsor: Olka Golfresor

Onsdag 11 juli är det Golfveckans Singeltävling. Spelas i fyra klasser där den sista är för klubbmedlemmar med hcp 37-54 som spelar 9 hål.

Torsdag 12 juli spelar vi Volkswagens Bästboll, en partävling Fyrboll/Bästboll i två klasser. Gemensam prisutdelning efter avslutat spel. Utlottning av flera fina priser till de som hamnar utanför prisplats. Sponsor: Volkswagen Göteborg

Fredag 13 juli
spelas Shoprundan, en singeltävling med fina priser från shopen. Spelas i fyra klasser där den sista är för klubbmedlemmar med hcp 37-54 som spelar 9 hål. Sponsor: Partille Golfshop

Lördag 14 juli
avslutar vi med Krogrundan Golfveckans festtävling. En partävling, greensome i en gemensam klass. Shotgunstart kl. 11.00 med fest och prisutdelning på kvällen. Ingen greenfee för gästspelare. Anmälningsavgiften är 300kr vilket inkluderar kvällens fest med middag och underhållning. Sponsor: Partille Golfrestaurang

Veckans bästa golfare, dam respektive herre, vinner ett golfpaket på Lydinge Golfresort. För den som gör Hole in One, gäller även på korthålstävlingen, så väntar ett presentkort på 2000kr att använda i shopen eller restaurangen.

Underhållningen på lördagens Krogrunda sköts av Karolina Vucidolac. Karolina underhåller med en musikblandning från Sverige  och Brasilien. Karolina sägs vara en av de sångerskor som bäst representerar den brasilianska musiken i Sverige.

Mer information om alla tävlingarna finns på Min Golf där ni också anmäler er! Den som söker spelpartner till partävlingarna kan kontakta receptionen så försöker de hjälpa till.