Gruppindelning för juniorträningen 2018

Då är grupperna för årets träning klara. Vi försöker hålla ner storleken på grupperna samt hålla dem så homogena i förkunskaper och ålder som det bara är möjligt, allt för att det skall bli så roligt som möjligt och för att kunna hålla en hög kvalité på träningen.

Vi har försökt tillgodose alla önskemål men det fungerar sällan till fullo, vissa dagar och tider är alltid lite mer populära.

Klicka här för att komma till gruppindelningen 2018 den är uppdaterad 20180419

Om ni har önskemål om byte av grupp kontaktar ni vår huvudtränare Rickard, i första hand på mail pro@partillegk.se då han just nu har golfskola i Spanien. Han är tillbaka i shopen måndag 16/4.

Träningen startar vecka 17 (tävlingsgrupperna v. 16 dvs. redan nästa vecka), den här säsongen kör vi träning alla dagar dvs. även på ev. helgdagar. Kom ihåg föräldra/juniormöte onsdag 18/4 kl. 18.00 för de som är helt nya i träningen, 18.45 för de i breddträningen som varit med tidigare och kl. 19.30 för tävlingsgrupperna. Längre ner i fillistan hittar ni presentationerna från informationsmötet, en fil för Breddträning/golfkul och en för tävlingsgrupperna.

På mötet informerar vi om själva träningen, hur man tar sitt gröna kort, tävlingar, läger och andra aktiviteter som spelkvällar och avslutning. Välkomna!

Ev. nyanmälningar görs via hemsidan junior/juniortraning-2018/anmalan-juniortraning

Kommentarer

Fler artiklar