HLR-utbildning för personalen

Kunskap är färskvara och därför har vi återigen genomfört HLR-utbildning för personalen och våra hyresgäster.

För medlemmar och gästers säkerhet ser vi det som väldigt viktigt att personal och partners har kunskap och känner sig trygga att hjälpa till vid en olyckshändelse. Regelbundet genomför vi därför utbildning i Hjärt- lungräddning med klubbens personal och nu var det dags igen. Utbildningen genomfördes tillsammans med vår sponsor Brandsäkra hem som också håller utbildningar i Heta Arbeten och Brandsskydd med vår personal.

Extra fokus lades denna gång på att lära sig hantera Hjärtstartare, sedan ett par år tillbaka finns en sådan i klubbhuset. Hjärtstartaren finns i ett skåp vid sidan av huvudentrén.