Information

Banan är normalt öppen alla dagar under säsongen. I kalendern finns information om startförbud vid tävlingar.
Observera att startförbud vid tävlingar är preliminära till efter att startlistan publicerats. Bokning av tider görs via Min Golf, se med fördel aktuellt bokningsläge på startsidan.
Bokningen är helt fri, med begränsningen att varje spelare kan ha max fyra samtidiga bokningar varav två på helg, lottade tävlingar räknas inte in i detta. 1 starttid varannan timme, mellan 08:50-16:50, är spontan-tid som bara kan bokas samma dag på plats eller per telefon.

Vår telefonväxel:

Våra öppettider under lågsäsong:

Kansli och Reception VINTERTIDER oktober - mars
Måndag, tidsag & torsdag 09.00 - 15.00
Söndag 6 okt  08.00 - 1430

Övriga dagar - STÄNGT

Vi svarar i telefonen så gott vi kan under dagen men prioriterar besök vid disken.
Du hittar all information du kan behöva på vår hemsida, och du kan hantera alla tidsbokningar, inkl tävlingsanmälningar via MinGolf.

Du är alltid välkommen att maila oss på info@partillegk.se (denna läser vi året om)

Restaurang och Kiosk

VINTERTIDER oktober - mars
Måndag - fredag 08.00 - 16.00
Lördag, söndag 5 & 6 oktober 09.00 - 16.00
Helger fr.o.m. 12 okt  - Stängt

JULBORDET serveras från 15 november till företag och privata sällskap från 20 - 80 personer och måste förbokas.

Tränare & Shop
VINTERTIDER oktober - mars
Mån - Fredag 13.00 - 18.00
Lör - Sön t.om. 19 okt 10.00 - 15.00
Helger fr.o.m. 20 okt - STÄNGT

Ring alltid innan du åker upp till klubben.

Receptionens öppettider 1 april till 30 sept:
Måndag - Fredag 8.00-16.30
Lördag, söndag och helgdag 8:00-15:00

Vi svarar i telefonen så gott vi kan under dagen men kommer prioritera medlemmar och gäster vid disken. Du hittar i princip all information du kan behöva på här på hemsidan, och du kan hantera alla tidsbokningar, inkl tävlingsanmälningar via MinGolf.

Du kan alltid maila oss på info@partillegk.se

Kontaktpersoner:
Ordförande Anders Rydberg