Banstatus
- Vi öppnar banan igen fredag 8 okt, Bilförbud råder t.v.
- Banan är helt stängd p.g.a. älgjakt 18- 23 okt, men range och övningsområden är öppna som vanligt
- Dagliga arbeten för att preparera banan inför vintern pågår och anpassas efter väderlek..
-  v. 42 sker tung fairwaydressning som märks under 2-3v
- När banan öppnar upp efter älgjakten har vi Höstgreenfee 400kr alla dagar, ordinarie greener men utan grästeegaranti

Banan är normalt öppen alla dagar under säsongen. I kalendern finns information om startförbud vid tävlingar.
Observera att startförbud vid tävlingar är preliminära till efter att startlistan publicerats. Bokning av tider görs via Min Golf, se med fördel aktuellt bokningsläge på startsidan.

Varje spelare kan ha max fyra samtidiga bokningar varav två på helg (anmälningar till lottade tävlingar räknas inte in i detta).

För våra öppettider se fliken ÖPPETTIDER

Vår telefonväxel:

Du kan alltid maila oss på info@partillegk.se

VI ÄR NUMERA EN KONTANFRI KLUBB
Swish 123 481 9769