Medlemskap

Partille Golfklubb ligger i det starkt expanderande villaområdet Öjersjö endast tio minuter från Göteborgs centrum och några minuter från Partille centrum. Banan ligger i ett naturskönt område nära Delsjöns naturreservat, och med buss från Korsvägen tar det bara 15 min till 1a tee.

Banan 
Banan invigdes 1988 och är en omväxlande och teknisk intressant skogsbana med en mycket vacker layout. Hösten 2008 återinvigdes banan efter en stor renovering och ombyggnad av samtliga greener och greenområden. Greenerna och områdena runt omkring har blivit mycket större och mer tilltalande. Nya onduleringar och avrinningszoner gör närspelet extra spännande. Banan har 18 hål och par 70. 

Klubbhus 
1993 byggdes och invigdes klubbhuset som har gett klubben fina lokaliteter såsom kansli, reception, omklädningsrum, bastu, shop, restaurang och konferenslokal. 

Träningsmöjligheter 
Det finns bra träningsmöjligheter vid klubbhuset med drivingrange och flera puttnings- och övningsgreener. Allt är samlat nära klubbhus och parkering. 

Klubbverksamheten 
Vi är en familjeklubb som drivs som en ideell förening och med gemensamt ansvar för vår fina anläggning. Vi är många som tar hand om medlemmarna för att de skall trivas och få positiva upplevelser. Verksamheten är organiserad i olika kommittéer som anordnar tävlingar, golfarrangemang, utflykter till andra golfbanor, fester och samkväm. Under vintern spelas det bridge och anordnas utbildning i klubbhuset. Våra två golfpros erbjuder ett gediget utbildningsprogram för såväl nybörjare som erfarna golfare. Inte minst viktigt är vår satsning på barn och ungdom. Ett hundratal ungdomar och barn är aktiva i olika träningsgrupper. 

Pro & Shop 
Våran pro, Rickard Thörnqvist och Birk Bergdahl, ansvarar för träning och utbildning. Rickard driver även shopen, som har ett brett sortiment av golfutrustning samt och andra accessoarer från alla de ledande tillverkarna. För mer information www.partillegolfshop.se 

Restaurang 
Vatten Gourmet cafè driver restaurang- och konferensverksamhet i samarbete med golfklubben och erbjuder olika paket med golf och mat i skön förening. Öppet för lunch alla helgfria vardagar, då serverar vi vällagad husmanskost med moderna influenser. Under golfsäsongen har restaurangen givetvis öppet även på kvällar och helger. Mer om restaurangen på www.partillegolfkrog.se

Medlemskap 
Via länkarna till höger hittar du information om avgifter, stadgar, autogiro samt medlemsansökan. Om du har frågor så ta kontakt med vårt kansli på telefon 031-987004. Du kan även maila oss på info@partillegk.se