Fadderrundor

INTRODUKTIONSERBJUDANDE till dig som vill börja spela golf
Nybörjarkurs i grupp och fritt spel under 2023 
Pris 5.200kr (ord.pris 10.200kr)

 

Vem som får spela fadderrundor
På Partille GK kan du som har gått en praktisk Gröna Kortet-kurs hos en certifierad tränare (PGA Pro) spela fadderrundor här på Partille GK, men kravet är att du har hunnit bli aktiv medlem i en golfklubb ansluten till SGF.

Du måste också spela med en av våra medlemmar som uppfyller kravet för att få vara "fadder". Alternativt att du själv är medlem och spelar med en gäst som uppfyller "fadderskapet".

De som går en Gröna Kortet-kurs hos oss får en (1) 9-håls runda på vår bana som ingår i kursen utan att behöva vara aktiv medlem i en golfklubb ansluten till SGF. Detta får endast ske på vardagar. 

Har du gått Gröna Kortet-kurs hos en annan anläggning eller på webben måste du alltså se till att bli medlem i en klubb innan du kan gå en fadderrunda hos oss samt visa upp ett intyg från tränaren.   

Maximalt får två ”uppspelare” gå i samma boll.

Vad förväntas av faddern?
Faddern måste ha ett lägre hcp än 36, vara aktiv medlem i en golfklubb ansluten till SGF, ha minst ett års erfarenhet samt vara minst 18 år gammal. Nybörjaren ska med hjälp av faddern få praktisk övning i golfvett, som även inkluderar säkerheten på banan. Faddern har dessutom ansvar för att det resultat som leder till godkännande för grönt kort, hcp 54, är korrekt.

Greenfee
I förekommande fall skall både faddern och den som ska spelar upp betala greenfee (om den inte ingår i vår Grön-Kort kurs).