Städdagar

Det blir inte någon gemensam städdag, utan man kan göra motsvarande insats när det passar bäst för dig själv.

 

Du får göra sitt ”städpass” när det passar dig bäst. 

Ni som vill göra er städdag kan kontakta receptionen för att boka in er på valfri tid under november för att göra era 3 timmars nytta på banan på egen vald tid istället.

Fokus blir då att kratta löv och samla ris. Vi kommer efter inspel från Thomas (vår Banchef) att kunna tala om vilket i område vi behöver hjälp de olika dagarna.


Ersättning för städdagarna 2022
Även i år återbetalas städdepositionen till ditt bankkonto och sker i början av december. Du får 200kr för varje städdag du deltagit på. Därför är det viktigt att du meddelar oss det kontonummer dit du önskar att återbetalningen görs till. Istället för återbetalning kan du välja att hämta en greenfeekupong (för vår bana) per städdag. Har du inte senast 1 dec meddelat att du önskar ersättningen utbetald på ditt konto får du istället en greenfeekupong som du kan hämta ut under nästa säsong. 

Om du inte kan vara med under april kan du ändå göra en insats för klubben och återfå dina städpengar / erhålla en greenfee kupong. Du kan byta ut en (1) städdag mot 3 timmars arbete på banan vid annat tillfälle. 

Vi kommer även ha ett städpass inför golfveckan.

Men du kan även ersätta närvaron på en (1) städdag genom att hjälpa våra hålvärdar med 3 timmars arbete på banan. De behöver löpande hjälp under hela säsongen. Anmäl dig då direkt till en av hålvärdarna: 

Bengt M Magnusson    bengtmagnusson@me.com 
Karl-Erik Skåpdal        karlerik.skapdal@gmail.com
Bertil Carlsson            bertil.carlsson@gimlisoft.se

Städdeposition 400kr (juniorer betalar hälften) och har samfaktureras med års- och spelrättsavgiften. Erlägges ej av provmedlem.

Välkomna!

 

Som vanligt är det avprickning och fördelning av arbetsuppgifter vid maskinhallen från kl. 09.00. Ni får gärna ta med egna redskap, krattor och räfsor är det som vi har störst behov av.


Efter städdagens slut kl. 12.30 serveras korv med bröd, kaffe & saft.