Städdagar

Vårens städdag kommer att hållas söndag 7/4.

Städdeposition 400kr (juniorer betalar hälften) och samfaktureras med års- och spelrättsavgiften. Erlägges ej av provmedlem.

Vi genomför 2 städdagar under året, en på våren och en på hösten. Städdeposition återbetalas med 200kr per genomförd städdag eller motsvarande arbete i hålvärdssystemet. Man kan även välja att istället för pengarna erhålla en greenfeekupong / städdag.

Om du inte kan vara med på den ena eller bägge städdagarna kan du ändå göra en insats för klubben och återfå dina städpengar / erhålla en greenfee kupong. Du kan byta ut en (1) städdag mot 3 timmars arbete på banan vid annat tillfälle.

Dessa 3 timmar kan du t.ex. lägga vid något av de två extrainsatser vi kommer att ha på banan veckan innan vår Golfvecka och veckan innan KM (arbetsinsatsen sker alltså v. 27 resp v.31). Kallelser till dessa extra insatsdagar kommer närmare inpå.

Men du kan även ersätta närvaron på en (1) städdag genom att hjälpa våra hålvärdar med 3 timmars arbete på banan. De behöver löpande hjälp under hela säsongen. Anmäl dig då direkt till en av hålvärdarna:

Bengt M Magnusson   bengt.m.magnusson@comhem.se
PO Gustavsson           peo.pixbo@telia.com
Kent Holm                   Kent882464@hotmail.com
Karl-Erik Skåpdal        karlerik.skapdal@gmail.com
Bertil Carlsson            bertil.carlsson@gimlisoft.se

Vårens städdag sker söndag 7 april. Som vanligt är det avprickning och fördelning av arbetsuppgifter vid maskinhallen från kl. 09.30. Ni får gärna ta med egna redskap, krattor och räfsor är det som vi har störst behov av.

Efter städdagens slut kl. 13.00 serveras korv med bröd, kaffe & saft utanför restaurangen.
Återbetalning av städdepositioner sker efter höstens städdag.

Välkomna!